Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan. Za provjeru, koristite “pitaj učitelja”.

Kako gledati sport uživo preko Interneta?

Kako gledati sport uživo preko Interneta?
Autor članka: Mario Sever
Kategorije: Internet
Teme:
Datum objave: 13.01.2013

Za sve ljubitelje sporta u ovom vodiču pokazujemo kako gledati gotovo sve sportove uživo preko interneta. Sve što Vam treba je nekoliko klikova i par piva :)

Postoji mnogo stranica koje nude prijenose uživo, mi smo se u ovom vodiču odlučili za stranicu streamhunter. Slobodno nam javite Vaše prijedloge i web stranice koje Vi koristite za gledanje sportova.

Većina stranica zahtijeva da za gledanje sportova imate instaliran flash player. Možete ga preuzeti OVDJE.

Vodič:

Odsurfajte na stranicu www.streamhunter.eu Vidjeti ćete listu utakmica koje možete pratiti. Na vrhu stranice možete odabrati koju vrstu sporta želite gledati. Nakon toga odaberite utakmicu i kliknite na nju.

ms-live-01

Pojaviti će se lista sa nekoliko stranica na kojima možete gledati utakmicu.

Kliknuti ćemo na jednu – odabrati ćemo stranicu koja pored sebe ima ovakvu flash ikonicu – ms-live-03

ms-live-02

Otvoriti će se novi prozor sa našom utakmicom. Ponekad je potrebno isprobati nekoliko stranica sa liste dok ne nađemo odgovarajuću kvalitetu prijenosa.

ms-live-04

Nadamo se da Vam je ovaj vodič pomogao. Uživajte u gledanju sporta i komentirajte – kako Vi pratite sport preko interneta?

2 komentara na članak 'Kako gledati sport uživo preko Interneta?'

Pratite komentare na članak 'Kako gledati sport uživo preko Interneta?' putem RSS feeda.

  1. Tomislav
    20.07.2013 u 11:48h

    Imam upit ako mozda znas jer sam malo zelen u ovome….naime imam samsung S4 koji za cudo ne podrzava ‘flash player’ dali postoji neka druga opcija da bih mogao gledati preko njega tekme?!….hvala….

  2. Mario Sever
    20.07.2013 u 15:36h

    Bok Tomislav..našao sa ovaj video na youtubeu http://www.youtube.com/watch?v=G_md3foVM58 koji objašnjava kako instalirati flash na S4..pogledaj pa probaj. Javi ako ne radi pa ćemo probati nešto drugo ;-)

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.