Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan. Za provjeru, koristite “pitaj učitelja”.

Kako potražiti pomoć od Facebooka?

Kako potražiti pomoć od Facebooka?
Autor članka: Tino Šokić
Kategorije: Internet
Datum objave: 20.09.2013

Zbog velikog broja upita koji su nam pristigli upravo s ovim pitanjem, u ovom vodiču opisujemo kako i gdje potražiti pomoć pri korištenju Facebook servisa.

Od svih društvenih mreža Facebook zasigurno ima najgoru vrstu pomoći koju pruža, a to je pomoć kroz formulare. Ne postoji e-mail adresa na koju bi jednostavno poslali opis svog problema.

U nastavku su navedeni formulari razvrstani u kategorije, a u svakom možete napisati opis problema, svoj e-mail, broj telefona i ostalo. Kao što piše na formularu, neće svaki upit biti pregledan, ali ih zato možete poslati puno :)

PROBLEMI S PRIJAVOM I REGISTRACIJOM

PROBLEMI S KORISNIČKIM RAČUNOM

ONEMOGUĆEN KORISNIČKI RAČUN

PROBLEMI S IMENOM KORISNIČKOG RAČUNA

PROBLEMI S E-MAIL ADRESOM

PROBLEMI S IDENTITETOM

DJEČJI KORISNIČKI RAČUNI

OSOBNI KORISNIČKI RAČUNI

TIMELINE

FOTOGRAFIJE I VIDEO

MOBILNA VERZIJA

FACEBOOK STRANICA

FACEBOOK OGLASI

PRIJAVE PREKRŠAJA

RAZNO

Ostali formulari su dostupni na Facebook Help stranici, ali uvijek možete ispuniti formular “pitajte učitelja” i poslati upit Ucionica.net timu koji će Vam rado odgovoriti!

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao.

113 komentara na članak 'Kako potražiti pomoć od Facebooka?'

Pratite komentare na članak 'Kako potražiti pomoć od Facebooka?' putem RSS feeda.

 1. Dejan
  08.05.2017 u 09:00h

  Molim vas da mi pomognete da mogu slati poruke na Messenger prijateljici Jane Elton. Pise da sam juce privremeno blikiran i nemogu je kontaktirati da nisam povezan na facebook a juce sam se dopisivao sa njom !! Poz

 2. Igor Fabris
  18.05.2017 u 13:08h

  Blokiran sam, radi videa. vaša odluka o blokadi i vremenskom roku od tri dana, i objašnjenje povodom toga, nerazumna je i ponižavajuće. to su “kazne” na tragu onih iz vrtića, koje se donose bez objašnjenja sa jedinim argumentom : “Argumentom snage”, ili za Vas prevedeno: “Mi smo jači, i nemamo potrebo objašnjavati razloge svoje odluke”…
  Podržavate, gluhi ste na najgore reasističko-fašističke reakcije, prijetnje i objede dobrog djela ljudi koji sudjeluju i pišu na facebooku, a izbacujete ljude radi slike ili videa sa golim ljudskim tijelom. Očito je hipokrizije, licemjerje, dvostruki moral i dogma dobro došla energija za regulaciju društvenih odnosa nasuprot otvorenosti, vedra duha i poštenja.
  Mislim, tvrdim da nemate osobu koja mi može argumenbtirano odgovoriti na moj upit i prihvatiti moje pravo na argumente temeljem vašeg licemjernog čina zabrane.

 3. 22.05.2017 u 10:16h

  Igore, čija odluka o blokadi? Mi nismo Facebook, a nismo ni odgovarajuće tijelo koje može donijeti takvu odluku:)

 4. 22.05.2017 u 10:31h

  Daniel, takva problematika je malo kompliciranija, jer ima više faktora koji moraju biti zadovoljeni da imaš uspješne oglase. Jesi li legitimna tvrtka ili ovlašetni prodavatelj, imaš li primjeren sadržaj, također bitno da te nitkone prijavi itd. Javi se putem forme “pitajte učitelja” za detalje.

 5. bosko
  23.05.2017 u 18:13h

  kako se moze opomenuti osoba sa nedolicnim ponasanjem,sto u komentarima, sto u postovima.Radi se o zenskoj osobi.TA grupa nije predvidjena za preterane ruzne reci,vec za salu.Kao sto se i ostali u grupi sale?

 6. Mile
  30.05.2017 u 10:34h

  Jedno pitanje, napravio sam profil za rad reklamiranja auto delova, i izbaci me danas, pita da li je profil licni firma i sta vec i slucajno kliknem licni, i sad ne mogu da postavim ime koje je bilo i koje bih zeleo, da li postoji neka mogucnost da se vratim taj korak nazad ili koje je resenje, hvala na odgovoru…

 7. Vanina
  08.06.2017 u 01:17h

  Zamolila bih Vas za pomoc. Imam problem sa sponzorisanjem svoje stranice. Pre oko dve nedelje su mi napisali na stranici da dugujem 20 eura, a nisam bila u dugu.Pisala sam im i oni su sklonili taj nepostojeci dug. Pustili su mi dve promocije i sada su ponovo napisali da sam u dugu 19 eura,a na kartici imam novac. Pri tom i nemam taj dug. Pisala sam im ali samo urade onaj automatski odgovor. Kome i gde da se zalim? Unapred zahvalna

 8. Tina
  20.06.2017 u 13:53h

  Iskljucen mi je profil zbog pseudonima, a ne znam lozinku mail racuna kojim sam se prijavljivala na Face kako bih zavrsila obnovu racuna. Koridtila sam uslugu Trusted friends ali ni tada ne mogu zavrsiti postupak jer mi i dalje salju potvrde na taj mail kojem ne znam lozinku.

 9. Ivo Pejic
  26.06.2017 u 00:00h

  Poštovani,promijenio sam e-mail i zaboravio sam lozinku od fb,Za prijavu me traži moj e-mail koji znam,ali ga više ne koristim pa mi šalje na njega plodove za prijavu a ja imam drugi e-mail.Kako da otvorim svoj stari profil jer sam u medjuvremenu napravio novi fb HVALA

 10. Ivana
  27.06.2017 u 14:01h

  Pozdrav zanima me ovako. Imamo restoran i netko je na Facebooku otvorio stranicu kod prijavljivanja u lokalu. Mi se ne zelimo reklamirati i sad nas zanima dali postoji mogućnost istu obrisati

 11. Sandra
  01.07.2017 u 09:23h

  Blokiran mi je fb profil ne mogu nikako uci na njega jer sam vise puta tazila kod za menjanje sifre iz razloga sto je neko koristio moj profil sa drugog uredjaja, sada pise da sam unela preveliki broj kodova da pokusam kasnije i tako vec dva dana, a nisam dobila nikakvo upozorenje da ce se to desiti niti sad objasnjenje na koliko dugo necu moci i da li cu uopste moci da ponovo koristim svoj profil. Da li znate sta treba da radim da bih mogla da povratim svoj profil?

 12. 05.07.2017 u 14:14h

  Poštovana Ivana, javite mi se na info@dobardan.net za detljnije informacije u svezi problematike.

 13. 05.07.2017 u 14:15h

  Ivo, nažalost najbolje i gotovo jedino rješenje je upravo to što ste narpavili novi profil. Do staroga nažalost vrlo vjerojatno neće biti moguće doći osim ako imate valjani e-mail.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.