Skoči na sadržaj

Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice www.ucionica.net i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni ucionica.net, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica www.ucionica.net namijenjena je kao središnje mjesto na kojem ćete naći rješenja i načine kako si pomoću u svezi nekog problema tehnološke naravi, te naučiti u svezi tehnologije i tehnoloških rješenja. Naš je cilj da su vodiči i pružane informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije. Ako nas obavijestite o pogreškama putem obrasca Pitajte učitelja, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave.

Uredništvo portala zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Uredništvo portala ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ovih stranica. Također, Uredništvo portala se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica. Odricanjem od navedene odgovornosti Uredništvu portala nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim internetskim stranicama mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora Uredništva portala i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Informacije objavljene na ovoj stranici općeg su karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Ako vam treba konkretan savjet, preporučujemo vam da se obratite kvalificiranom stručnjaku ili informatičkom inženjeru.

Ucionica.net pohranjuje vaše email adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u newsletter listu ili prilikom slanja upita kroz formu Pitajte učitelja. Ucionica koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera. Iz newsletter liste se možete ispisati u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na web stranicama.

Ucionica.net koristi podatke poput: ime, prezime, email adresa kako bi vam odgovorila na upit poslan putem forme Pitajte učitelja i/ili kako bi vam poslala newsletter na koji ste se dobrovoljno prijavili.

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovim internetskim stranicama nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. Uredništvo postala ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi isključivo uz objavu izvora u obliku “ime autora/ucionica.net” gdje je ucionica.net link na naslovnicu postala ili članka. Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i internetskih stranica koje se održavaju u okviru internetskog mjesta ucionica.net.
Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice ucionica.net portala na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Upoznajte se s uporabom “kolačića”.

Želimo vam ugodno učenje!:)