Uvjeti korištenja

Sav materijal na ucionica.net portalu koristite na vlastitu odgovornost i ucionica.net ne odgovara za eventualnu štetu proizašlu iz korištenja uputa uputa.

Zabranjeno je u potpunosti kopirati tekstove bez objave izvora u obliku: “ime autora / ucionica.net” gdje je ucionica.net link na naslovnicu portala ili članak.

Što je kolačić?

U našem slučaju kolačić nije slatka delikatesa već malena informacija koja se pohranjuje na vaše računalo, mobitel ili tablet pri posjeti našeg portala www.ucionica.net:) Ta informacija se pohranjuje u internetski preglednik i ovisno o vašim postavkama može se tamo zadržati dok vi to ne onemogućite.

Čemu služe kolačići?

Glavna svrha kolačića je pružanje najbolje mogućeg  iskustva pregleda našeg portala. Oni najčešće spremaju vaše postavke, kao što su odabrani jezik prikaza ili vaše ime koje ste unijeli itd. Znajte da ova informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite jer mrežne stranice ne mogu imati pristup informacijama koji im niste ustupili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalnom uređaju.

Vrste kolačića?

Privremeni kolačići

Nakon ove vrste kolačića ste vrlo brzo gladni tj. oni nestaju nakon zatvaranja internetskog preglednika.

Stalni kolačići

To su vrsta spremljenih kolačića koji ostaju na vašem računalnom uređaju nakon zatvaranja internetskog preglednika. Mrežna ili web mjesta mogu pohraniti podatke koji će se ponovno koristiti prilikom vaše iduće posjete.

Blokiranjem kolačića i dalje ste u mogućnosti pregledavanju portala, samo što su neke mogućnosti i postavke vama nedostupne.

Želimo vam ugodno učenje!:)