Skoči na sadržaj

Što pokloniti sebi za kraj godine?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ova 2020. godina je bila izazovna za sve nas, i to na više načina. Kada osjetimo da smo uspjeli u bilo čemu, uvijek je kažu dobro nazdraviti sam sebi i reći: “Čestitam! Ponosna/ ponosan sam na sebe što dobro prolazim kroz ovo teško razdoblje, koje će s vremenom i završiti”. Tako dobivamo snagu koja nam pomaže da još lakše prođemo ovaj zahtjevan period.

Što pokloniti sebi za kraj godine?

Bliži se i vrijeme darivanja, što i kako sada? Najvažnije je da prvo promislimo što će nas razveseliti, potaknuti, kako ćemo uljepšati ove dane, što će ugrijati naše srce?! Pretpostavljam da smo svi u ovoj godini, a neki i ranije, spoznali da je materijalna strana neusporedivo manje važna od one druge, naše duhovne i emotivne strane. Nekad zaboravimo koliko je važno posvetiti se drugima, a božićno vrijeme je idealno da se ponovno podsjetimo. Što pokloniti sebi za kraj ove godine, kao posebnu i stvarno zasluženu nagradu?! Odgovor bi bio: čaroban trenutak, doživljaj koji će biti toliko originalan da ćete ga pamtiti zauvijek!! Što bi to točno bilo, to ćete otkriti vi sami. Potrudimo se svi zajedno da to bude nešto uistinu toliko drugačije da ćete godinama s veseljem prepričavati ove trenutke!

Poklon će naravno, biti vezan uz čarobno vrijeme koje ćete podijeliti s vašim najbližim članovima obitelji. Potrudite se uistinu biti posebno kreativni, neka to bude nešto stvarno potpuno drugačije, nešto što će ODUZETI DAH vašem partneru, djeci, obitelji i najbliskijim prijateljima. Za vrijeme vaše pripreme za taj čaroban trenutak njihovog šokantnog pogleda i uzdaha oduševljenja, taj osjećaj će cijelo vrijeme u slatkom iščekivanju GRIJATI VAŠE SRCE.

Ako ćete biti sami u svom toplom domu ovih dana, također možete sebi priuštiti nešto o čemu ste do sada samo maštali ili ste smatrali da je to neizvedivo. Pitat ćete se kakvi bi to mogli biti darovi? Npr. pripremiti iznenađenje koje će neočekivano oduševiti vašeg partnera, djeci pokloniti doživljaj potpuno nove igre koja nije on-line, roditeljima osigurati Novogodišnju on-line čestitku uživo, organizirati on-line druženje s prijateljima, osmisliti obiteljsku vizualizaciju kroz igru želja za sljedeću godinu…

Što priuštiti sebi? Poklonite sebi knjigu, bojanku za odrasle, on-line yogu, on-line edukaciju koja vas zanima i motivira ili nešto što ste oduvijek željeli, a niste imali dovoljno vremena posvetiti se tome.

Budući da je ova godina bila drugačija, sigurno i njezin kraj zaslužuje originalnu dimenziju!

Sretno, uživajte i čuvajte se!

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi