Zagreb: kako izbjeći gužve na remetinečkom rotoru?

Zagreb: kako izbjeći gužve na remetinečkom rotoru?
Autor članka: Tino Šokić
Kategorije: Ostalo, Savjeti, Trikovi
Teme: ,
Datum objave: 02.11.2018

Najvažniji ulaz u hrvatsku metropolu bit će potpuno zatvoren do siječnja 2020. godine, a do tada ćemo se snaći pomoću pregleda alternativnih pravaca u nastavku ovog vodiča.

Zagrepčani su već višestruko upoznati s novom regulacijom prometa prilikom gradnje novog remetinečkog rotora, a u nastavku vam donosimo kako izbjeći neizbježne gužve.

VAŽNO: trenutni (stari) rotor se zatvara 15.12.2018.

Prometna regulacija za vrijeme radova

http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/projekti/privremena_cijela_zona.pdf

Prva alternativna cesta ZAPAD>ISTOK

Cesta s četiri trake iz smjera Jadranske avenije koja počinje od raskršća kod Plodina (nadvožnjak ili podvožnjak) te vas vodi uz nasip spajajući se s Jadranskim mostom i Riječkom ulicom (na slici u nastavku),  a koja će također biti proširena.

Druga alternativna cesta ISTOK>ZAPAD

Druga alternativna cesta kreće od Avenije Dubrovnik pa po zelenoj površini i parkiralištu Zrinjevca, te se spaja ilivam izlazi na Jadranski most.

Projekcija budućeg izgleda zagrebačkog rotora

 

U slučaju dodatnih pitanja stojimo na raspolaganju putem forme “Pitajte učitelja” ili jednostavno kontaktirajte Grad Zagreb:)

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'Zagreb: kako izbjeći gužve na remetinečkom rotoru?' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.