Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan. Za provjeru, koristite “pitaj učitelja”.

MyFitnessPal – smršavite uz pomoć tehnologije

MyFitnessPal – smršavite uz pomoć tehnologije
Autor članka: Igor Kovačić
Kategorije: Ostalo
Datum objave: 12.10.2013

Nećemo zamarati s trikovima za mršavljenje, ali ćemo dati pogled na tu temu iz jednog drugog ugla. Tehnologija nastoji riješiti sve probleme, pa tako i ovaj s mršavljenjem.

Ovaj vodič može pomoći svima koji mršave ili se debljaju. Poznato je da ćemo dobivati ili gubiti kilograme ovisno o broju kalorija koje unosimo u tijelo – ako ih unosimo više od naših potreba, debljamo se, a ako ih unosimo manje od naših potreba, mršavimo.

MyFitnessPal je besplatni program koji nam pomaže osvijestiti koliko kalorija unosimo na dnevnoj razini. On također računa koliko bismo kalorija trebali unositi ovisno o cilju koji želimo postići, trenutnoj težini i visini, načinu posla kojim se bavimo te našim sportskim aktivnostima.

myfitnesspal

Bilježite sve što jedete, nakon svakog obroka i mogli biste se iznenaditi. ;-)

Glavna značajka koju treba izdvojiti jest baza hrane. Većina hrane koju jedete već postoji u MyFitnessPal bazi. Tako jednostavno možete reći što ste jeli, a program će izračunati koliko je to kalorija iznosilo. Ukoliko hrana ne postoji u bazi, uz pomoć mobitela jednostavno možete uslikati barkod s ambalaže proizvoda i dobiti nutritivne vrijednosti proizvoda. Dodatna opcija je unos hrane po želji.

MyFitnessPal je dostupan sa sljedećih uređaja: iPhone, Android, BlackBerry, Windows Phone te svih računala putem Internet preglednika. Istovremeno možete koristiti više uređaja s istim korisničkim računom i svi uređaji će imati međusobno usklađene podatke.

Ako želite, mršaviti možete zajedno s prijateljima na način da međusobno razmjenjujete podatke o dnevnom unosu hrane ili vježbama.

Trk na myfitnesspal.com. ;-)

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'MyFitnessPal – smršavite uz pomoć tehnologije' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.