Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan. Za provjeru, koristite “pitaj učitelja”.

Kako jeftinije kupovati na internetu?

Kako jeftinije kupovati na internetu?
Autor članka: Igor Kovačić
Kategorije: Internet, Savjeti
Datum objave: 19.07.2010
Ažurirano: 27.02.2016

Svakodnevno potrebne usluge od nedavno možete kupovati po cijenama povoljnijim i do 90% pomoću Interneta. U ovom tutorijalu saznajte kako.

O čemu se radi?

Servisi poput CrnoJaje.hr i KupiMe.hr skupljaju svakodnevne ponude za različite usluge. Crno Jaje i KupiMe nude svakodnevno imaju preko 500 ponuda s popustima.

Što je potrebno?

Prilikom prvog dolaska na stranice potrebno je napraviti registraciju, te provjeriti mail i aktivirati korisnički račun. Svakodnevno provjeravajte ponude i kada “naletite” na nešto zanimljivo pritisnite gumb “Kupi”. Nakon toga prođite proces kupnje koristeći Vašu kreditnu karticu. I to je sve :) Iako internet kupnja nije još potpuno razvijena u Hrvatskoj jer se većina ljudi boji ostaviti podatke svoje kartice na internetu, sve je 100% sigurno.

Adrese

www.crnojaje.hr
www.kupime.hr

27.02.2016. Kolektiva kao servis za grupnu kupovinu prestala je s radom prije 2 mjeseca pa je umjesto Kolektive ubačeno Crno jaje. Također, izmijenjen opis budući da grupna kupovina danas više ne funkcionira kao 2010. godine.

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'Kako jeftinije kupovati na internetu?' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.