Skoči na sadržaj

Kako izvaditi studentski ugovor online

Za rad preko student servisa potreban vam je studentski ugovor o radu, ugovor koji pri dolasku na vaš novi studentski posao predajete poslodavcu kod kojeg ćete raditi. U ovom vodiču ću vam pokazati kako u samo nekoliko koraka izvaditi studentski ugovor, bez odlazaka u studentski centar.

Kako izvaditi studentski ugovor online
Photo credits: Unsplash
Korak 1

Upišite u pretraživač e ugovori te kliknite na link od studentskog centra ovisno o tome u kojem gradu se nalazite (Zagreb, Split, Karlovac…).

Korak 2

Nakon što ste kliknuli željeni studentski centar, pritisnite link za prijavu preko AAI korisničkog računa kojeg ste dobili na fakultetu.

Korak 3

Nakon uspješne registracije, pritisnite link za pristup uslugama student servisa te nakon toga student servis, gdje će vam se otvoriti mogućnost izrade ugovora.

Korak 4

Nakon odabira opcije “Novi ugovor” morat ćete upisati ime poslodavca (firme u koju se zapošljavate) ili njegov OIB, ili šifru.

Kliknete na poslodavca.

Korak 5

Otvorit će vam se ugovor koji ispunjavate na osnovu uvjeta koje ste dogovorili sa poslodavcem. Nakon što ste ispunili ugovor, pritisnete opciju izdaj ugovor te će on biti spremljen u PDF formatu na vašem uređaju, spreman za printanje.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi