Skoči na sadržaj

Koje pogodnosti imam kao student?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Vjerujem da ste upoznati s većinom studentskih prava, a u ovom vodiču ćemo se osvrnuti na njih te spomenuti možda i neka za koja do sada niste čuli.

Koje pogodnosti imam kao student?
Photo credits: Unsplash

Osim brojnih neprospavanih noći, stresa pred rokovima i muke s tim jednim predmetom što nam se vuče s prve godine, studentski život sa sobom ipak nosi i neke pogodnosti.

Photo credits: Unsplash

Menza

Nisi pravi student ako barem jednom nisi bio u menzi. Pravo na subvencioniranu prehranu uvelike olakšava svakodnevni studentski život, a ostvarujemo ga predočenjem x-ice u nekoj od menzi.

Photo credits: pixabay

Zlatna karta

Studentska zlatna karta

Nije mnogo ljudi upoznato sa ovom zlatnom studentskom brošurom. Možete ju dobiti u Zagrebu u tjednu podjele, a ukoliko ju niste uspjeli tada ugrabiti možete poslati mail na zlatnakarta@gmail.com. Sadrži brojne popuste kao što su 20% na Domino’s pizzu, popusti u frizerskim i kozmetičkim salonima, povoljnija autoškola i razni drugi tečajevi, popusti na escape roomove, karting, kuglanje…

Photo credits: Unsplash

Smještaj

Ne zaboravimo na pogodnost studentskog smještaja, studentski dom. Uzimajući u obzir cijenu studentskog doma, koja u prosjeku iznosi par stotinjak kuna (mjesečno) te jednog stana čije cijene daleko nadmašuju studentskih par stotinjak kuna. Za cijenu privatnog smještaja te način života koji vam nudi, itekako je pogodnost.

Photo credits: Unsplash

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi