Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan. Za provjeru, koristite “pitaj učitelja”.

Viber: spremanje fotografija u galeriju mobitela

Viber: spremanje fotografija u galeriju mobitela
Autor članka: Maja Basta Šokić
Kategorije: Aplikacije
Datum objave: 02.11.2016

Viber je danas izrazito popularna, besplatna aplikacija, koja je vrlo praktična za komunikaciju i slanje medija. No, možda ne želimo uvijek sve primljene zapise pohranjivati, ili ih želimo pohraniti samo privremeno. Ukoliko želite mijenjati postavke, saznajte kako u našem vodiču.

Ako želite da vam Viber automatski sprema primljene fotografije u galeriju mobilnog uređaja, ili pak želite stati tome na kraj, posebno ako ste dio mnogobrojnih Viber grupa pa dobivate velike količine fotografija koje ne želite imati u galeriji svog telefona, pratite jednostavne korake i izmijenite postavke.

cfa33cc000df440fb2dd41798228cca2_17_960

1. korak

Uđite u Viber aplikaciju i pritisnite na “tri točkice” u donjem desnom kutu, odnosno More (Više).

1_iphone5s_gold_portrait

2. korak

Pritisnite na Settings (Postavke).

2_iphone5s_gold_portrait

3. korak

Pritisnite na Media (Medij).

3_iphone5s_gold_portrait

4. korak

Ako želite spriječiti Viberovo spremanje fotografija u galeriju vašeg mobilnog uređaja, odznačite Save to Gallery (Spremi u Galeriju) tako da bude sivo. Ako pak želite da Viber počne spremati fotografije u vašu galeriju jer do sada niste imali uključenu tu mogućnost, označite Save to Gallery (Spremi u Galeriju) tako da bude označeno kao na slici niže.

4_iphone5s_gold_portrait

Ovo možete regulirati po volji i kako vam u pojedinom trenutku odgovara.

Također, u ovom koraku možete odabrati da se fotografije i video zapisi koje ste zaprimili brišu nakon zadanog vremenskog perioda (Keep Media), kao što možete i odabrati da se fotografije ne downloadaju (skidaju) automatski, već na vaš zahtjev (Auto download photos).

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem forme “pitajte učitelja”.

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'Viber: spremanje fotografija u galeriju mobitela' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.