Skoči na sadržaj

Lidl Plus kartica za ostvarivanje pogodnosti

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Pitate se kako uštediti u nabavci hrane ili kako ostvariti popuste? Lidl se upisao na listu trgovaca koji razumiju važnost programa lojalnosti pa je tako osmislio Lidl Plus karticu, aplikaciju s kuponima za uštedu. Sve što trebate za ostvarivanje pogodnosti jest preuzeti aplikaciju i aktivirati kupone. U nastavku pokazujemo kako koristiti kupone za popust.

Lidl Plus kartica za ostvarivanje pogodnosti

Preuzmite aplikaciju i kreirajte korisnički račun

Preuzmite aplikaciju na Apple App Storeu ili Google trgovini i instalirajte ju.

Potvrdite zemlju (Country) Hrvatska pritiskom na Next (Dalje). Prelistajte informacije o aplikaciji i na kraju pritisnite Krenimo za nastavak. Možete, ukoliko želite, odabrati svoju Lidl trgovinu, no nije neophodno.

Odaberite Napravi Lidl račun za kreiranje korisničkog računa. Upišite ime i prezime, zatim navedite svoju e-mail adresu (kojoj imate pristup!), datum rođenjabroj mobilnog telefona te potvrdite broj mobitela pritiskom na Pošalji kod. Podatke koji su označeni opcionalno nije potrebno ispunjavati. SMS-om će vam stići kod kojim ćete potvrditi svoj račun. Kreirajte lozinku i uspješno ste kreirali račun.

Kako aktivirati kupon i ostvariti popust

Kako biste uspješno aktivirali kupone i ostvarili popuste na proizvode u Lidl trgovinama, sve što trebate je za određeni kupon pritisnuti plavi gumb AKTIVIRAJ te na dnu ekrana plavi gumb LIDL PLUS KARTICA i dati blagajnicima generirani kod kako bi ga skenirali, očitali i primijenili.

Možete navigirati između Početne stranice sa svim informacijama i novostima, zatim taba Kuponi na kojem ćete vidjeti sve aktivne popuste i kodove za popust, taba Letak gdje možete vidjeti aktualne kataloge s tjednim ponudama, taba Digitalni račun gdje ćete vidjeti sve svoje dosadašnje kupnje i ispise računa, te taba Više na kojem ćete pronaći postavke.

Svakim korištenjem aplikacije pri kupnji dobivate dodatne kupone naziva Otkrivalica. Sve što trebate jest “ostrugati” kupon, odnosno prstom prijeći preko ekrana i dodati nagradni kupon u svoje kupone, naravno aktivirati i pritisnuti Lidl plus kartica za primjenu.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi