Skoči na sadržaj

Besplatna edukacija “Informatika za poduzetnike” u Istarskoj županiji

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na edukaciju na temu „Informatika za poduzetnika” u sklopu projekta HQ ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške.

Besplatna edukacija “Informatika za poduzetnike” u Istarskoj županiji
Photo credits: Pixabay

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima početnicima te onima koji će to tek postati a žele naučiti kako optimizirati poslovanje pomoću pametnog investiranja sredstava u IT alate i opremu po njihovoj mjeri i koji će dobit puno savjeta i korisnih trikova primjenjivih u svakodnevnom radu.

Edukacija će biti održana na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u utorak, 19. studenog 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati., a predavač je član Ucionica.net tima Tino Šokić.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, prijavu izvršite na sljedećoj poveznici, najkasnije do ponedjeljka 18. studenog 2019. godine.
Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

Također, više o sadržaju spomenute edukacije saznajte na sljedećoj poveznici. Radujemo se vašem dolasku!

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi