Skoči na sadržaj

Besplatna informatička radionica “I ja koristim e-alate”

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u okviru provedbe projekta Održivi razvoj poduzetništva - PODRŽI! organizira skupinu edukativnih radionica u svrhu poboljšanja konkurentnosti poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika, te vas ovim putem pozivamo da sudjelujete na istima.

Besplatna informatička radionica “I ja koristim e-alate”
Photo credits: bracak.croenergy.eu

Edukativne radionice namijenjene su svima zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji se žele informirati o poslovnom planiranju, dostupnosti e-alata, upravljanju financijama poduzeća, promociji poljoprivrednih proizvoda te komunikacijskim i prezentacijskim alatima za realizaciju poslovnih ideja.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u sklopu projekta PODRŽI, organizira besplatnu radionicu na temu: „I ja koristim e-alate“, koja će se održati 21. i 22. ožujka 2019. godine sa početkom u 15h Energetskom centru Bračak (Bračak 4, 49210 Zabok).

Prijaviti se možete putem on-line prijave na https://poduzetnickicentar-kzz.hr/besplatna-edukacija-i-ja-koristim-e-alate/ ili elektroničke adrese:tea@poduzetnickicentar-kzz.hr

 

Predavač je član Ucionica.net tima Tino Šokić.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi