Skoči na sadržaj

Besplatna informatička radionica “I ja koristim e-alate”

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u okviru provedbe projekta Održivi razvoj poduzetništva - PODRŽI! organizira skupinu edukativnih radionica u svrhu poboljšanja konkurentnosti poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika, te vas ovim putem pozivamo da sudjelujete na istima.

Besplatna informatička radionica “I ja koristim e-alate”
Photo credits: Pixabay

Edukativne radionice namijenjene su svima zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji se žele informirati o poslovnom planiranju, dostupnosti e-alata, upravljanju financijama poduzeća, promociji poljoprivrednih proizvoda te komunikacijskim i prezentacijskim alatima za realizaciju poslovnih ideja.

Ovim putem vas pozivamo na prvu u nizu edukativnih radionica naziva „I ja koristim e-alate“ koja će se održati 25. i 26. listopada 2018. godine u Domu Obrtnika u Zaboku (Matije Gupca 81, 49210 Zabok) u trajanju od 15:00 do 20:00 sati.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem on-line prijave https://poduzetnickicentar-kzz.hr/edukacije/

ili elektroničke adrese: tea@poduzetnickicentar-kzz.hr najkasnije do dana provedbe same radionice.

Predavač je član Ucionica.net tima Tino Šokić.

Veselimo se vašem dolasku.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi