Skoči na sadržaj

Besplatna informatička radionica “I ja koristim e-alate”

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. u okviru provedbe projekta Održivi razvoj poduzetništva - PODRŽI! organizira skupinu edukativnih radionica u svrhu poboljšanja konkurentnosti poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika, te vas ovim putem pozivamo da sudjelujete na istima.

Besplatna informatička radionica “I ja koristim e-alate”

Edukativne radionice namijenjene su svima zainteresiranim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima koji se žele informirati o poslovnom planiranju, dostupnosti e-alata, upravljanju financijama poduzeća, promociji poljoprivrednih proizvoda te komunikacijskim i prezentacijskim alatima za realizaciju poslovnih ideja.

Ovim putem vas pozivamo na prvu u nizu edukativnih radionica naziva „I ja koristim e-alate“ koja će se održati 25. i 26. listopada 2018. godine u Domu Obrtnika u Zaboku (Matije Gupca 81, 49210 Zabok) u trajanju od 15:00 do 20:00 sati.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem on-line prijave https://poduzetnickicentar-kzz.hr/edukacije/

ili elektroničke adrese: tea@poduzetnickicentar-kzz.hr najkasnije do dana provedbe same radionice.

Predavač je član Ucionica.net tima Tino Šokić.

Veselimo se vašem dolasku.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi