Skoči na sadržaj

Kako promijeniti sliku radne površine u Windows 7?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

U ovom video tutorijalu ćemo pokazati kako postaviti Vama najdražu sliku ili slike kao pozadinu radne površine. Tutorijal se odnosi na Windows 7.

Kako promijeniti sliku radne površine u Windows 7?

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 4

Ostavite svoj komentar

 1. Tino Šokić
  22.05.2017 u 10:13h

  Milenko, ovisno o tvojoj verziji Windowsa, potrebno je u postavkama pozadine odabrati na koji način će biti prikazana pozadina – originalna rezolucija ili razvučena? Javi nam se na putem formulara pitaj učitelja pa ćemo riješit:)

 2. Milenko
  19.05.2017 u 22:55h

  kako postaviti sliku na co ekran radne površine.kada je postavim nije preko celog ekrana što znači kako da je povećam

 3. VUKADIN
  29.09.2016 u 14:40h

  poštovani,pokušavam promeniti pozadinu desktopa,na način kako ste opisali,ali prilikom ponovnog uključenja ponovo se na desktopu pojavljuje crna pozadina sa svim ikonicama.Komjuter ima Windows7,sve funkcioniše kako treba ,internet ,ama baš sve ,ali mi je pozadina uvek crna.KAKO DA JE PROMENIM I DA ONA OSTANE UVEK SA IZABRANOM SLIKOM.ZNAČI JOŠ JEDNOM MOLIM VAS,VAŠIM POSTUPKOM PROMENIM SLIKU POZADINE,I ONA TRAJE SAMO TOLIKO DOK JE KOMJUTER UKJLJUČEN,KADA SE ISKLJUČI I PONOVO UKLJUČI ONDA MORAM SVE PONOVO,ZATO ŠTO JE POZADINA PONOVO CRNA.UNAPRED HVALA.

 4. milica
  27.07.2011 u 16:51h

  kada pretisnem desni klik bilo gde na radnu povrsinu, da bih promenila pozadinu ne izlazi mi kiomanda Personalize…sta trebam da uradim u tim slucaju? hvala