Skoči na sadržaj

Problem s PayPalom kad istekne kartica

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ako vam je istekla kreditna ili debitna kartica povezana s PayPal računom, trebat ćete ju ažurirati. Broj kartice će najčešće ostati isti, ali će se promijeniti sigurnosni kod (CVV, CCV, ...). U nastavku pogledajte upute kako ažurirati isteklu karticu.

Problem s PayPalom kad istekne kartica

Postupak ažuriranja istekle kartice vezane na PayPal korisnički račun je jednostavan i sastoji od svega par koraka.

PayPal ažuriranje istekle kartice

Možete koristiti email zaprimljen od strane PayPala koji vas upozorava na isteklu karticu (pritiskom na Update card details (ažuriraj detalje na kartici) preusmjereni ste na PayPal prijavu), ili se odmah prijavite u PayPal korisnički račun.

Kliknite na karticu označenu znakom upozorenja, u našem slučaju to je Visa, ili kliknite na znak obavijesti u gornjoj alatnoj traci te odaberite isteklu karticu.

Kad ste odabrali isteklu karticu, kliknite Update card (Ažuriraj karticu).

Zatim ažurirajte Expiration date (Vrijedi do) i Security code (CVV, CCV koji ćete na većini kartica pronaći na poleđini kartice u obliku troznamenkastog broja, s tim da Amex kartice imaju četveroznamenkasti broj na prednjoj starni kartice).

Kad ste ažurirali podatke, kliknite Update card (Ažuriraj karticu), zatim Done (Potvrdi).

Ukoliko vam se događa greška prilikom ažuriranja kartice, posebno ako sve navedeno radite preko mobitela, pokušajte se ponovno prijaviti putem računala, nama je uspjelo na taj način.

Ako se greška opetovano ponavlja, a sigurni ste da unosite ispravne brojeve, pokušajte ukloniti staru karticu pritiskom na Remove card pa ponovno dodajte (Add) istu karticu s novim CVV brojem i datumom isteka.

Naravno, uvijek možete dodati i neku drugu karticu te imati više njih vezanih na PayPal korisnički račun.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi