Skoči na sadržaj

Kako kontaktirati Booking

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ako ste korisnik Booking.com servisa, kao iznajmljivač ili kao gost, možda ćete se nekad naći u situaciji da će vam trebati njihova pomoć. Dobra stvar je što ih možete nazvati, i to na besplatni broj telefona.

Kako kontaktirati Booking

Dobra korisnička podrška je jedan od temelja svakog uspješnog servisa, pa tako i Bookinga. Kontaktirati ih možete na različite načine, a u nastavku navodimo svaki od njih.

Korisnička podrška

Idite na Booking.com i prijavite se (sign in).

Zatim u gornjem desnom uglu ekrana kliknite ikonu upitnika.

Odaberite Customer service Help (Pomoć za korisnike – korisnička podrška).

 

Odabir načina stupanja u kontakt

Booking možete kontaktirati na više načina, a nekad ćete moći i brzinski pronaći odgovor na pitanje koje imate jer je zasigurno već mnogo korisnika prije vas imalo isti problem. Zato možete u prvom polju Find Info (Pronađi informacije) pronaći padajući izbornik i selektirati spornu temu.

U polju Manage a Booking (Upravljanje rezervacijom) možete pronaći kako promijeniti rezervirane datume, dodati sobe, otkazati Booking rezervaciju online ili pak zatražiti Booking da vam ponovno pošalje potvrdu rezervacije ako ste ju izgubili.

Za stupanje u kontakt s vlasnikom nekretnine koju ste rezervirali, idite na Contact the property (Kontaktirajte objekt).

Besplatni broj za pozivanje Booking.com

U polju Get in Touch (Javite se) možete pronaći kako direktno kontaktirati korisničku podršku i to putem:

  1. e-maila za manje žurna pitanja – ispunite formular kao na slici u prikazu sa svim traženim podacima i kliknite plavi gumb Send (Pošalji)
  2. besplatnog broja telefona kad vam treba hitnija asistencija i korisnička podrška

Besplatni broj za pozivanje Bookinga iz Hrvatske je 0800 806 200.

Za pozivanje internacionalnog broja (za korisničku podršku na engleskom jeziku) koristite broj +44 20 3320 2609, ali uzmite u obzir kako se poziv na ovaj broj naplaćuje.

Pritiskom na Other regions and Countries izlistat će vam se sve ostale države s brojevima telefona putem kojih možete kontaktirati korisničku podršku.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi