Skoči na sadržaj

Deezer Hrvatska: cijena i registracija

Jedan od rijetkih svjetskih glazbenih servisa trenutno dostupnih u Hrvatskoj je Deezer, servis koji se hvali s preko 53 milijuna dostupnih pjesama. Više o njemu saznajte u nastavku.

Deezer Hrvatska: cijena i registracija
Photo credits: Unsplash

Deezer je izrazito koristan servis za sve ljubitelje glazbe, na kojem možete otkriti već postojeće playliste ili napraviti vlastite. Servis podržava pretraživanje glazbe i kolekcija po žanru, po top listama i slično, što uvelike olakšava pretraživanje i ostavlja pozitivan dojam na cjelokupan doživljaj.

Korak 1

Cijene Deezer servisa

Deezer ima nekoliko opcija pretplate, a omogućuje i besplatnu opciju.

Besplatna opcija uključuje glazbu nasumične reprodukcije, s uključenim oglasima te isključivo online slušanje.

Premium+ opcija uključuje mjesečnu pretplatu koja će vas koštati 6,99 eura, bez reklama, s neograničenim pristupom glazbi na zahtjev, te izvanmrežnim načinom rada. Također, uz ovu opciju dobivate mjesec dana besplatnog testnog perioda.

Deezer Family opcija će vas koštati 10,49 eura mjesečno, a uključuje mogućnost povezivanja na 6 različitih profila, bez reklama, s neograničenom glazbom te izvanmrežnim načinom rada.

Korak 2

Registracija na Deezer servis

Registracija je vrlo jednostavna, sve što trebate jest ići na poveznicu, odabrati željeni način registracije, bilo putem e-mail adrese, Facebooka ili Googlea, upisati podatke i pritisnuti na “Registracija”.

Jednom kad ste se registrirali, sučelje vašeg Deezer profila izgleda kao na slici u prikazu.

Ovdje možete pretraživati točno određene pjesme, glazbenike ili albume  putem tražilice, birati već složene playliste ili slagati vlastite.

Vjerujemo kako ćete u izboru od preko 53 milijuna pjesama uspjeti složiti baš onu pravu za sebe!

Korak 3

Mjesečna pretplata

Ukoliko se odlučite za mjesečnu pretplatu, bit će potrebno povezati jedan od mogućih načina plaćanja s Deezer profilom.

Moguće je plaćati bankovnim karticama Visa i MasterCard, zatim PayPalom i American Expressom.

Pretplatu je uvijek moguće prekinuti, neovisno o danu u mjesecu.

Jedna od fantastičnih opcija Deezera je što ga je moguće povezati s Amazonom Echo, odmilja zvanim Alexa. Alexa je Amazonova virtualna asistentica, kao Siri kod Applea.

Aplikacija Deezer se s Alexom povezuje u Amazon Echo aplikaciji, postupak je vrlo jednostavan i sve što trebate nakon povezivanja jest Alexi reći npr. “Alexa play Freddie Mercury songs from Deezer“.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 1

Ostavite svoj komentar

  1. Doris
    20.04.2020 u 11:50h

    Stalno slušam muziku preko mobitela, pa sam se odlučila skinuti Deezer preko Huawei AppGallerya kako ne bi morala skidati pjesme na mob i takav način mi se pokazao kao puno praktičniji. 😊