Skoči na sadržaj

Deezer Hrvatska: cijena i registracija

Jedan od rijetkih svjetskih glazbenih servisa trenutno dostupnih u Hrvatskoj je Deezer, servis koji se hvali s preko 53 milijuna dostupnih pjesama. Više o njemu saznajte u nastavku.

Deezer Hrvatska: cijena i registracija

Deezer je izrazito koristan servis za sve ljubitelje glazbe, na kojem možete otkriti već postojeće playliste ili napraviti vlastite. Servis podržava pretraživanje glazbe i kolekcija po žanru, po top listama i slično, što uvelike olakšava pretraživanje i ostavlja pozitivan dojam na cjelokupan doživljaj.

Korak 1

Cijene Deezer servisa

Deezer ima nekoliko opcija pretplate, a omogućuje i besplatnu opciju.

Besplatna opcija uključuje glazbu nasumične reprodukcije, s uključenim oglasima te isključivo online slušanje.

Premium+ opcija uključuje mjesečnu pretplatu koja će vas koštati 6,99 eura, bez reklama, s neograničenim pristupom glazbi na zahtjev, te izvanmrežnim načinom rada. Također, uz ovu opciju dobivate mjesec dana besplatnog testnog perioda.

Deezer Family opcija će vas koštati 10,49 eura mjesečno, a uključuje mogućnost povezivanja na 6 različitih profila, bez reklama, s neograničenom glazbom te izvanmrežnim načinom rada.

Korak 2

Registracija na Deezer servis

Registracija je vrlo jednostavna, sve što trebate jest ići na poveznicu, odabrati željeni način registracije, bilo putem e-mail adrese, Facebooka ili Googlea, upisati podatke i pritisnuti na “Registracija”.

Jednom kad ste se registrirali, sučelje vašeg Deezer profila izgleda kao na slici u prikazu.

Ovdje možete pretraživati točno određene pjesme, glazbenike ili albume  putem tražilice, birati već složene playliste ili slagati vlastite.

Vjerujemo kako ćete u izboru od preko 53 milijuna pjesama uspjeti složiti baš onu pravu za sebe!

Korak 3

Mjesečna pretplata

Ukoliko se odlučite za mjesečnu pretplatu, bit će potrebno povezati jedan od mogućih načina plaćanja s Deezer profilom.

Moguće je plaćati bankovnim karticama Visa i MasterCard, zatim PayPalom i American Expressom.

Pretplatu je uvijek moguće prekinuti, neovisno o danu u mjesecu.

Jedna od fantastičnih opcija Deezera je što ga je moguće povezati s Amazonom Echo, odmilja zvanim Alexa. Alexa je Amazonova virtualna asistentica, kao Siri kod Applea.

Aplikacija Deezer se s Alexom povezuje u Amazon Echo aplikaciji, postupak je vrlo jednostavan i sve što trebate nakon povezivanja jest Alexi reći npr. “Alexa play Freddie Mercury songs from Deezer“.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 1

Ostavite svoj komentar

  1. Doris
    20.04.2020 u 11:50h

    Stalno slušam muziku preko mobitela, pa sam se odlučila skinuti Deezer preko Huawei AppGallerya kako ne bi morala skidati pjesme na mob i takav način mi se pokazao kao puno praktičniji. 😊