Skoči na sadržaj

QuBit konferencija Beograd 2019

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Konferencija QuBit je vodeći događaj za kibernetičku sigurnost koja povezuje istok i zapad. Okuplja profesionalce iz svijeta kibernetičke sigurnosti 7. veljače 2019., te Tino Šokić iz portala Ucionica.net sudjeluje kao predavač.

QuBit konferencija Beograd 2019
 Saznaje najnovija događanja i informacije u svezi kibernetičke sigurnosti, a koje izravno utječu na vašu poslovnu i privatnu okolinu.

Konferencija QuBit Beograd 2019. (7.2.2019.) donosi i pruža najnovije vijesti i informacije zajednici za kibernetičku sigurnost i pomaže u širenju svijesti o kibernetičkoj sigurnosti kroz korištenje Interneta i dostupnih IT alata koje već koristi preko dvije milijarde ljudi iz cijelog svijeta.

Kako biste si osigurali mjesto, molimo registrirajte se putem ove POVEZNICE ili LINKA.

Tino Šokić iz portala Ucionica.net će održati predavanje naziva “IaaS (Ignorance as a Service)” odnosno “Ne znanje kao usluga”, a u kojoj će prikazati kako uz tolike mogućnosti pristupa znanju, ono nije prisutno u našoj okolini. Dodatno, na temu prisutne svijesti i osviještenosti korisnika Interneta na području balkanske regije u odnosu na europske i svjetske trendove, te kako zapravo “malo” je potrebno da biste bili daleko bolje zaštićeni, što u privatnom, što u poslovnom pogledu svijeta informacijskih tehnologija.

Glavne značajke konferencije:

  • Cjelodnevni događaj u svezi kibernetičke sigurnosti
  • preko 120 vodećih menadžera, stručnjaka i inženjera u pogledu kibernetičke sigurnosti
  • preko 12 odličnih predavača
  • do 20 CPE bodova
  • praktični primjeri i mnogo toga

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi