QuBit konferencija Beograd 2019

QuBit konferencija Beograd 2019
Autor članka: Tino Šokić
Datum objave: 27.09.2018

Konferencija QuBit je vodeći događaj za kibernetičku sigurnost koja povezuje istok i zapad. Okuplja profesionalce iz svijeta kibernetičke sigurnosti 7. veljače 2019., te Tino Šokić iz portala Ucionica.net drži predavanje.

 Saznaje najnovija događanja i informacije u svezi kibernetičke sigurnosti, a koje izravno utječu na vašu poslovnu i privatnu okolinu.

Konferencija QuBit Beograd 2019. (7.2.2018.) donosi i pruža najnovije vijesti i informacije zajednici za kibernetičku sigurnost i pomaže u širenju svijesti o kibernetičkoj sigurnosti kroz korištenje Interneta i dostupnih IT alata koje već koristi preko dvije milijarde ljudi iz cijelog svijeta.

Kako biste si osigurali mjesto, molimo registrirajte se ovdje: https://belgrade.qubitconference.com/register/.

 

Tino Šokić iz portala Ucionica.net će održati predavanje naziva “IaaS (Ignorance as a Service)” odnosno “Ne znanje kao usluga”, a u kojoj će prikazati kako uz tolike mogućnosti pristupa znanju, ono nije prisutno u našoj okolini. Dodatno, na temu prisutne svijesti i osviještenosti korisnika Interneta na području balkanske regije u odnosu na europske i svjetske trendove, te kako zapravo “malo” je potrebno da biste bili daleko bolje zaštićeni, što u privatnom, što u poslovnom pogledu svijeta informacijskih tehnologija.

Glavne značajke konferencije:

  • Cjelodnevni događaj u svezi kibernetičke sigurnosti
  • preko 120 vodećih menadžera, stručnjaka i inženjera u pogledu kibernetičke sigurnosti
  • preko 12 odličnih predavača
  • do 20 CPE bodova
  • praktični primjeri i mnogo toga

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'QuBit konferencija Beograd 2019' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.