Skoči na sadržaj

Besplatna edukacija “Računalna sigurnost za poduzetnike” u Istarskoj županiji

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na edukaciju na temu „Računalna sigurnost za poduzetnike” u sklopu projekta HQ ISTRIA - Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške.

Besplatna edukacija “Računalna sigurnost za poduzetnike” u Istarskoj županiji
Photo credits: Pixabay

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati.

Edukacija će biti održana na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u utorak, 27. studenog 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati., a predavač je član Ucionica.net tima Tino Šokić.

Cilj edukacije je osvijestiti polaznike da na vrijeme prepoznaju cyber prijetnje i izbjegnu napade kako bi zaštitili sebe i poslovanje, odnosno spriječiti da postanu teška meta za hakere i cyber kriminalce. Danas je zaposlenik meta i primarni „ulaz“ u tvrtku, a kontinuiranim učenjem i edukacijom zaposlenika i razvijanje kritičnog pristupa eliminiramo potencijalnu “najslabiju kariku“. Na edukaciji će se proći kroz praktične primjere i prikazati stvarna iskustava i vrste napada i demonstrirati kako je ponekad lako doći do željene informacije. Cilj edukacije je također pomoć ljudima da razumiju ne samo potencijalne rizike i opasnosti u prostoru informacijskih tehnologija i interneta, već da nauče kako da koriste sve te dostupne tehnologije i servise na siguran način.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, prijavu izvršite na sljedećoj poveznici, najkasnije do utorka 26. studenog 2019. godine.
Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

Također, više o sadržaju spomenute edukacije saznajte na sljedećoj poveznici. Radujemo se vašem dolasku!

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi