Skoči na sadržaj

ZAMP cijene – koliko košta korištenje glazbe

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Pomoću ZAMP kalkulatora možete saznati koliko košta korištenje glazbe na svadbama, raznim svečanostima, kolika je mjesečna pretplata za korištenje glazbe u kafićima i sl. Bilo da pokrećete ugostiteljski business, održavate evente u tipu konferencija ili banketa, priredbi ili zabava, zanimat će vas cjenik ZAMPa, a u nastavku saznajte gdje možete vidjeti cijene pojedinih tipova dozvola.

ZAMP cijene – koliko košta korištenje glazbe

ZAMP cjenik

Na ZAMP web stranicama možete pronaći kalkulator naknada za korištenje glazbe.

Sve što trebate jest iz padajućeg izbornika odabrati tip dozvole koju tražite, a opcije su:

  • dozvola za trajno korištenje (u objektu ili djelatnosti)
  • dozvola za jednokratni događaj (priredba, zabava, svadba i sl.)
  • koncert

Odaberite odgovarajuću dozvolu te dalje ispunjavajte polja kako vas traži iz padajućih izbornika, poput primjerice kapaciteta prostora, radnog vremena, područja na kojem se objekt nalazi i sl.

Primjer cijene za jednokratni događaj svadbe u ugostiteljskom objektu u gradu Zagrebu, kapaciteta ugostiteljskog objekta od 71-140 uzvanika je 732,00 kn.

Primjer cijene dozvola za trajno korištenje u objektu poput caffe bara čije radno vrijeme je do 24.00 h, na području grada Zagreba a kapaciteta do 30 osoba jest 303,61 kn mjesečno.

Uzmite u obzir kako su cijene odokativne te da ćete konačnu cijenu dobiti nakon ispunjavanja zahtjeva i slanja zahtjeva za dozvolom HDS ZAMPu, ali vam svakako njihov kalkulator može služiti kao okvir.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi