Skoči na sadržaj

ZAMP cijene – koliko košta korištenje glazbe

Pomoću ZAMP kalkulatora možete saznati koliko košta korištenje glazbe na svadbama, raznim svečanostima, kolika je mjesečna pretplata za korištenje glazbe u kafićima i sl. Bilo da pokrećete ugostiteljski business, održavate evente u tipu konferencija ili banketa, priredbi ili zabava, zanimat će vas cjenik ZAMPa, a u nastavku saznajte gdje možete vidjeti cijene pojedinih tipova dozvola.

ZAMP cijene – koliko košta korištenje glazbe

ZAMP cjenik

Na ZAMP web stranicama možete pronaći kalkulator naknada za korištenje glazbe.

Sve što trebate jest iz padajućeg izbornika odabrati tip dozvole koju tražite, a opcije su:

  • dozvola za trajno korištenje (u objektu ili djelatnosti)
  • dozvola za jednokratni događaj (priredba, zabava, svadba i sl.)
  • koncert

Odaberite odgovarajuću dozvolu te dalje ispunjavajte polja kako vas traži iz padajućih izbornika, poput primjerice kapaciteta prostora, radnog vremena, područja na kojem se objekt nalazi i sl.

Primjer cijene za jednokratni događaj svadbe u ugostiteljskom objektu u gradu Zagrebu, kapaciteta ugostiteljskog objekta od 71-140 uzvanika je 732,00 kn.

Primjer cijene dozvola za trajno korištenje u objektu poput caffe bara čije radno vrijeme je do 24.00 h, na području grada Zagreba a kapaciteta do 30 osoba jest 303,61 kn mjesečno.

Uzmite u obzir kako su cijene odokativne te da ćete konačnu cijenu dobiti nakon ispunjavanja zahtjeva i slanja zahtjeva za dozvolom HDS ZAMPu, ali vam svakako njihov kalkulator može služiti kao okvir.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi