Skoči na sadržaj

Viber: promjena broja bez slanja obavijesti kontaktima

Planirate promijeniti telefonski broj, a ne želite javiti svima koji je taj broj jer će Viber to učiniti automatski. U ovom vodiču ćemo vam objasniti kako si pomoći.

Viber: promjena broja bez slanja obavijesti kontaktima

Ono što je potrebno učiniti kako vaši Viber kontakti ne bi saznali vaš novi broj je jednostavna deaktivacija starog Vibera na starom telefonskom broju prije uključivanja novog broja.

VAŽNO: prilikom deaktivacije Vibera svi vaši Viber podaci bit će izbrisani, odnosno sve poruke s pratećim sadržajem.

Korak 1

Odabir postavki

Kao što smo prethodno spomenuli, bitno je da prvo učinite deaktivaciju Vibera na starom broju, a to možete u svega nekoliko koraka u nastavku.

  • pokrenite svoj Viber
  • odaberite Setting (postavke)
  • zatim Account (račun)
  • i Deactivate Account (deaktiviraj račun)

 

Korak 2

Deaktivacija Vibera

Unesite svoj telefonski broj i odaberite Deactivate Account (deaktiviraj račun).

VAŽNO: sve podatke iz deaktiviranih računa nije moguće obnoviti.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi

Povezana tema

Viber