Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan. Za provjeru, koristite “pitaj učitelja”.

Kako izbrisati Google+ korisnički profil?

Kako izbrisati Google+ korisnički profil?
Autor članka: Tino Šokić
Kategorije: Internet, Ostalo
Datum objave: 30.12.2011

Sigurno ste se zapitali kako izbrisati Google+ korisnički račun bez brisanja Gmail računa s pripadajućim e-mail porukama. Ako Vam je Google+ dosadio ili ga jednostavno više ne želite, u ovom vodiču ćemo pokazati KAKO!

Kako bi izbrisali Google+, a da Vam Gmail ostane netaknut, pratite sljedeće korake.

1. korak

Nakon prijave u Vaš Gmail korisnički račun, u gornjem desnom kutu odaberite link profila i opciju “Postavke računa”.

2. korak

Nakon prikaza novog prozora odaberite “Brisanje profila i uklanjanje povezanih Google+ značajki” kao što je označeno na slici.

3. korak

Unutar sljedećeg prozora odaberite “Brisanje sadržaja usluge Google+” i stavite kvačicu na opciju “Obavezno: Znam da je brisanje ove usluge nepovratno i da se izbrisani podaci ne mogu vratiti.” kako bi izbrisali samo željeno, a to je Google+ profil. Odaberite “Ukloni odabrane usluge” za nastavak.

Nakon odabira opcije “Ukloni odabrane usluge” nećete više biti u mogućnosti pristupati Vašem Google+ korisničkom profilu kao i svim njegovim dodatnim opcijama. Najvažnije, Vaš Gmail, Google Docs, Google Calendar i ostale usluge će ostati nepromijenjene tj. nedirnute:)

Nadam se da Vam je ovaj vodič pomogao.

6 komentara na članak 'Kako izbrisati Google+ korisnički profil?'

Pratite komentare na članak 'Kako izbrisati Google+ korisnički profil?' putem RSS feeda.

 1. 13.01.2012 u 18:11h

  haha… tek sam otvoril račun na guglu, zakaj bi ga već brisal… meni je osobno google * bolji servis od facebooka ali nažalost ga raja još nije prihvatila u velikoj mjeri :))

 2. Ana
  08.02.2012 u 10:39h

  Hvala na clanku! Veoma mi je pomogao!

 3. Mirko
  21.02.2013 u 18:54h

  Sve je to u redu, kada to uradim obrisem ja Google + , ali onda kanal na youtube mi vise nije pod onim imenom i prezimenom, nego stoji mail adresa, i ne mogu da vraitm na ono sot je prije bilo npr nike92 da se zove kanal, vec jedino mogu da vratim ponovo da pise ime i prezime, a onda se vrati i Google + , mozda moze da se vrati nike92 da pise, ali ja to mozda nisam nasao ? ?? ?? ??

 4. Joja Wolf
  19.09.2014 u 13:41h

  Mnogo ste mi pomogli, velika hvala. :) Mislila sam da se neću snaći, ali uspelo je.

 5. Lana
  05.03.2015 u 15:58h

  Ako obrisem google+ dali mi se automatski brisu s moba aikacije kao sto su viber,whats up?I zanima me ako tko zna o cemu sve ovisi onaj broj pregleda,nemam nikakvih videozapisa osim onih koje sam lajkala na youtubeu pa su sad pod mojim kanalom jer imam 62.000 pregleda,na konto cega?

 6. 27.12.2015 u 00:51h

  Molim vas jer ja sam probala ali nisam znala kako to ide

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.