Skoči na sadržaj

Kako izbrisati Google+ korisnički profil?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Sigurno ste se zapitali kako izbrisati Google+ korisnički račun bez brisanja Gmail računa s pripadajućim e-mail porukama. Ako Vam je Google+ dosadio ili ga jednostavno više ne želite, u ovom vodiču ćemo pokazati KAKO!

Kako izbrisati Google+ korisnički profil?
Photo credits: Unsplash

Kako bi izbrisali Google+, a da Vam Gmail ostane netaknut, pratite sljedeće korake.

1. korak

Nakon prijave u Vaš Gmail korisnički račun, u gornjem desnom kutu odaberite link profila i opciju “Postavke računa”.

2. korak

Nakon prikaza novog prozora odaberite “Brisanje profila i uklanjanje povezanih Google+ značajki” kao što je označeno na slici.

3. korak

Unutar sljedećeg prozora odaberite “Brisanje sadržaja usluge Google+” i stavite kvačicu na opciju “Obavezno: Znam da je brisanje ove usluge nepovratno i da se izbrisani podaci ne mogu vratiti.” kako bi izbrisali samo željeno, a to je Google+ profil. Odaberite “Ukloni odabrane usluge” za nastavak.

Nakon odabira opcije “Ukloni odabrane usluge” nećete više biti u mogućnosti pristupati Vašem Google+ korisničkom profilu kao i svim njegovim dodatnim opcijama. Najvažnije, Vaš Gmail, Google Docs, Google Calendar i ostale usluge će ostati nepromijenjene tj. nedirnute:)

Nadam se da Vam je ovaj vodič pomogao.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 6

Ostavite svoj komentar

 1. sabaheta.krnic
  27.12.2015 u 00:51h

  Molim vas jer ja sam probala ali nisam znala kako to ide

 2. Lana
  05.03.2015 u 15:58h

  Ako obrisem google+ dali mi se automatski brisu s moba aikacije kao sto su viber,whats up?I zanima me ako tko zna o cemu sve ovisi onaj broj pregleda,nemam nikakvih videozapisa osim onih koje sam lajkala na youtubeu pa su sad pod mojim kanalom jer imam 62.000 pregleda,na konto cega?

 3. Joja Wolf
  19.09.2014 u 13:41h

  Mnogo ste mi pomogli, velika hvala. :) Mislila sam da se neću snaći, ali uspelo je.

 4. Mirko
  21.02.2013 u 18:54h

  Sve je to u redu, kada to uradim obrisem ja Google + , ali onda kanal na youtube mi vise nije pod onim imenom i prezimenom, nego stoji mail adresa, i ne mogu da vraitm na ono sot je prije bilo npr nike92 da se zove kanal, vec jedino mogu da vratim ponovo da pise ime i prezime, a onda se vrati i Google + , mozda moze da se vrati nike92 da pise, ali ja to mozda nisam nasao ? ?? ?? ??

 5. Ana
  08.02.2012 u 10:39h

  Hvala na clanku! Veoma mi je pomogao!

 6. EURO 2012 Vijesti
  13.01.2012 u 18:11h

  haha… tek sam otvoril račun na guglu, zakaj bi ga već brisal… meni je osobno google * bolji servis od facebooka ali nažalost ga raja još nije prihvatila u velikoj mjeri :))