Skoči na sadržaj

Copernicus Hackathon Zagreb 2019.

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

U prostorima Sveučilišnog računskog centra SRCE u Zagrebu, 23. i 24. listopada 2019. godine po prvi puta će biti održan Copernicus Hackathon - natjecanje timova u razvoju aplikacija koje se temelje na korištenju podataka i servisa Copernicus programa – Europskog programa opažanja zemlje iz svemira.

Copernicus Hackathon Zagreb 2019.
Photo credits: Pixabay

Ovo natjecanje provodi se u okviru aktivnosti Europske komisije na promicanju Copernicus programa i izboreno je na natječaju provedeno tijekom prosinca 2018. godine.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, nositelj organizacije Hackathona je Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a suorganizatori su Državna geodetska uprava, Grad Zagreb, Hrvatska udruga poslodavaca, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Šumarski fakultet, Ericsson-Nikola Tesla d.d., Amphinicy Technologies d.o.o., GDI d.o.o. i Sveučilišni računski centar – Srce. U organizaciji također sudjeluje Fakulteta gradbeništva in geodezije Univerze v Ljubljani, obzirom da ovaj Hackathon pokriva područje Hrvatske i Slovenije.

Natjecanje je namijenjeno gospodarskim subjektima, institutima, istraživačkim timovima i studentima koji koriste Copernicus podatke i servise u razvoju aplikacija. Za najbolje timove predviđene su nagrade u svakoj kategoriji.

Više informacija pronađite na www.copernicus-zagreb.eu.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi