WhatsApp postao besplatan!

WhatsApp postao besplatan!
Autor članka: Maja Basta Šokić
Kategorije: Vijesti
Datum objave: 20.01.2016

WhatsApp, multiplatformska mobilna aplikacija za slanje poruka koju danas koristi preko milijardu korisnika diljem svijeta, je postao u potpunosti besplatan!

U WhatsAppu ponosno objavljuju kako više neće naplaćivati naknadu od 0,99 USD. Ovu novost objašnjavaju činjenicom kako su proteklih godina mnogim korisnicima nakon prve godine besplatnog korištenja počeli naplaćivati naknadu, te rastom tokom vremena shvatili da taj pristup nije za njih. Pretpostavka je da je tome pridonio i problem naplate korisnicima koji ne posjeduju kreditnu ili debitnu karticu.

Kroz idućih nekoliko tjedana, naplata usluge će se potpuno maknuti sa svih verzija aplikacije. Onima koji su već uplatili ovu svotu, ista im neće biti refundirana.

Možda ste već i dobili obavijest od WhatsAppa kojom vas informira kako nema više roka trajanja, a koja može izgledati ovako:

Screenshot_2016-01-20-07-06-17

Logičan slijed o kojem su mnogi razmišljali nastavno na ukidanje naplate usluge bi bio uvođenje reklama. No, na opće zadovoljstvo, do toga neće doći. Ono što nam pripremaju u možda ne tako dalekoj budućnosti u WhatsAppu je svojevrstan novitet, komunikacija preko WhatsApp aplikacije s organizacijama s kojima se zaista želimo čuti ekspresno i jednostavno – npr. banke kad provjeravamo jesu li nam očekivana sredstva uplaćena na račun, zatim avio kompanije i informacije o kašnjenju letova, telekom operateri i njihove usluge i sl.

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'WhatsApp postao besplatan!' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.