Skoči na sadržaj

Kako vidjeti lajkove na Instagramu

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ako želite vidjeti što lajkaju osobe koje slijedite na Instagramu, ili ako želite pronaći sve postove koje ste vi do sada lajkali, ovo je vodič za vas.

Kako vidjeti lajkove na Instagramu

Nekad nas zanima što naši prijatelji slijede i lajkaju, a nekad samo želimo vidjeti što smo mi do sada lajkali. U svega dva klika možete vidjeti sve lajkove na Instagramu.

Kako vidjeti što drugi lajkaju na Instagramu

Otvorite Instagram i pozicionirajte se na ikonu lajkova, odnosno srce.

Pokazat će vam se sve što su vam drugi lajkali, komentirali i tko vas je počeo slijediti (Follow), a sve se to nalazi pod tabom You (Ti).

U gornjem dijelu ekrana prebacite na Following (Koje slijedim) kako biste vidjeli sve što osobe koje slijedite lajkaju, komentiraju i sl. I pripremite se na puno skrolanja :)

Kako vidjeti svoje lajkove na Instagramu

Kad želite vidjeti sve što se sami do sada lajkali, idite na ikonu svog profila u donjem desnom dijelu ekrana, zatim prstom pomaknite ekran ulijevo i pritisnite Settings (Postavke).

Zatim pritisnite Account (Korisnički račun) te u prikazanom izborniku odaberite Posts You’ve Liked (Postovi koje ste označili sa sviđa mi se). Izlistat će vam se svi postovi koje ste do sada lajkali.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi

Povezana tema

Instagram