Skoči na sadržaj

Tko mi gleda profil na Instagramu

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ako objavljujete postove, video sadržaj i storije na Instagramu, vjerojatno će vas zanimati i tko gleda sadržaj koji objavljujete. Instagram za različite vrste postova nudi različite opcije uvida u one koji vas prate i gledaju. Tako na primjer za objavljeni video sadržaj u obliku posta možete vidjeti broj pogleda i onog tko je video post lajkao, ali ne možete vidjeti tko točno ga je pogledao.

Tko mi gleda profil na Instagramu

Međutim kad objavite Insta Story, možete vidjeti sve. U nastavku saznajte kako provjeriti tko vam gleda profil. Proći ćemo gdje pronaći tko je pogledao vaš Insta Story i gdje provjeriti tko je lajkao video sadržaj u obliku posta.

Korak 1

Tko je vidio video na Instagramu

Ako ste objavili video i želite vidjeti koliko ljudi ga je vidjelo, pritisnite na zaokruženi broj viewsa (pogleda), u našem primjeru 39 views.

Prikazat će vam se ukupni broj pogleda (views), međutim ne možete vidjeti pojedinačno tko je pogledao video.

Ono što možete jest vidjeti komu se sve video sviđa, odnosno tko ga je “lajkao”, i to u prikazu Liked by (Sviđa se).

Korak 2

Tko gleda moje Insta storije

Insta stories ili Insta priče su jedna od zabavnih načina komunikacije s našim followerima ili ljudima koji posjećuju naš profil. Kad objavimo story, odnosno priču, možemo vidjeti tko ju je sve pogledao.

U donjem lijevom uglu ekrana nam piše Seen by (Pogledali video) pa pritisnite na to kako bi vam se izlistalo na ekranu tko je pogledao Insta story. Također možete prstom povući prema gore za istu stvar.

Ako ste pak imali postavljenu anketu ili glasanje ili bilo koji drugi feature koji iziskuje interakciju s followerima, možete vidjeti tko je kako glasao, također povlačenjem prsta prema gore ili pritiskom na Seen by.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi

Povezana tema

Instagram