Skoči na sadržaj

Konferencija QuBit Beograd 2020

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Konferencija QuBit je vodeći europski događaj za kibernetičku sigurnost koja povezuje istok i zapad. Okuplja profesionalce iz svijeta kibernetičke sigurnosti 2. i 3. prosinca 2020. u Beogradu.

Konferencija QuBit Beograd 2020
Photo credits: QuBit

Treća godišnja konferencija QuBit Belgrade 2020 okuplja najveće stručnjake i profesionalce iz svijeta kibernetičke sigurnosti iz centralne i istočne Europe.

Ove godine dolazi u posebnom online formatu s cjelodnevnim radionicama čiji je fokus na ojačavanju i širenju znanja u svezi kibernetičke sigurnosti i prateće obrane od hakerskih napada.

Gdje i što?

Radionice se održavaju online, odnosno putem jedinstvene poveznice imat ćete pristup željenoj radionici, a kakvim radionicama se radi pročitajte u nastavku.

  1. Radionica: “Penetrationg testing with social engineering”.  Ovu online radionicu drže Henrich Slezak i Milan Kyselica. Cilj radionice je planiranje, priprema, implementacija i evaluacija penetracijskog testiranja pomoću metoda i tehnika social engineeringa.
  2. Radionica: “Threat Investigation”. Ovu online radionica je posvećena lovu na ranjivosti i prijetnje unutar sustava MITRE. Također ćete naučiti osnovne anaize malvera i forenzike memorijskih modula. Predavač je ciscov lovac na prijetnje Shyam Sundar Ramaswami.

Registracija i popust

Iskoristite kod za 10 % popusta i rezervirajte svoje online mjesto: 3rdQuBitBelgrade2020

Registrirajte se ovdje:

https://belgrade.qubitconference.com/register-2020

Pratite QuBit konferenciju i prateća događanja na društvenim mrežama: LinkedIn, Twitter, Facebook, Youtube

Za bilo kakva dodatna pitanja obratite se QuBit timu na info@qubitconference.com.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi