Skoči na sadržaj

Što su zahtjevi za poruku na Facebook Messengeru?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Zahtjevi za poruku ili na engleskom Message requests su odvojeni dio Facebook Messengera u koji pristižu poruke onih ljudi koji nisu listi naših prijatelja. U nastavku vodiča pogledajte kako doći do zahtjeva za porukom i zašto zahtjevi mogu biti opasni.

Što su zahtjevi za poruku na Facebook Messengeru?

Dakle, kako smo napisali u uvodu, zahtjevi za poruku = poruke od nepoznatih ljudi. I često poruke koje vas ne trebaju zanimati.

S obzirom da vam zahtjev za porukom može poslati bilo tko, važno je da budete oprezni! Tako ćete u poruke često dobivati linkove koje vode na stranice s virusima. Osim toga, muškarci će često dobivati zahtjeve od “sexy cura” koje će ih pokušati prevariti za novac, dok će žene pogotovo starije dobivati poruke “američkih vojnika” koji će također na razne načine pokušati izvući novac. Naša preporuka je da poruke koje na prvu izgledaju sumnjivo, uopće ne otvarate! U emisiji Provjereno, žrtva takve prevare stala je pred kamere (link na članak).

Zahtjevi za porukama teže su vidljivi od klasičnih poruka jer ponekad ne dobijete obavijest kako ste zaprimili takav zahtjev. Zato preporučujemo da zahtjeve za porukama pregledate periodički.

Korak 1

Otvorite messenger

Nakon otvaranja messengera, pritisnite na svoju profilnu fotku u gornjem lijevom uglu.

Zatimo odaberite zahtjeve za porukom (Message requests).

Korak 2

Pregled zahtjeva

Po potrebi, možete kliknuti na bilo koju od poruka. Ponavljamo, budite oprezni!

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi

Povezana tema

Facebook