Skoči na sadržaj

Gradski prijevoz Zagreb: blagdan Svih svetih 2019.

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Saznajte kako će izgledati javni gradski promet u Zagrebu tijekom blagdana Svih svetih 2019. godine. 1.11.2019. na izvanrednim prometnim linijama, prijevoz je beplatan.

Gradski prijevoz Zagreb: blagdan Svih svetih 2019.
Photo credits: Wikipedia

VAŽNO: Izvanredna regulacija prometa provoditi će se u razdoblju od 26. listopada do 3. studenoga 2019. godine. Automobilima ćete se moći kretati ograničeno, dok će taksi službe imati pristup grobljima.

Tramvaji Zagreb

U petak 1.11.2019. na blagdan Svih svetih tramvajski promet na linijama 2, 5, 9, 13 i 15 će se odvijati po nedjeljnom voznom redu, a na tramvajskim linijama broj 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovat će veći broj tramvaja u odnosu na nedjeljni vozni red.

Autobusi Mirogoj

Izvanredne autobusne linije 199 KAPTOL – MIROGOJ i KAPTOL – KREMATORIJ

Ove linije će se uspostaviti na dan 1. studenoga 2019. godine od 08:00 do 21:00 sati. Autobusi će se na liniji KAPTOL – MIROGOJ kretati sljedećom trasom:

 • Kaptol > Zvonarnička > Degenova > Grškovićeva > Bijenička > Bolleova > Mirogoj
 • Povratak: Mirogoj > Mirogojska > Gupčeva zvijezda > Vrančićeva > Nova Ves > Kaptol

Na liniji KAPTOL – KREMATORIJ autobusi voze sljedećom trasom:

 • Kaptol > Zvonarnička > Degenova > Grškovićeva > Bijenička > Bolleova > Mirogoj > Mirogojska > Remetska cesta > Krematorij
 • Povratak: Krematorij > Remetska cesta > Mirogojska > Gupčeva zvijezda > Vrančićeva > Nova Ves > Kaptol

Linija za Krematorij pristajati će na redovnom autobusnom stajalištu kod arkada. Pri povratku s Krematorija (u smjeru Kaptola) autobusi će se usputno zaustavljati i na Mirogoju, na privremeno uspostavljenom stajalištu na Remetskoj cesti, u zoni raskrižja s Mirogojskom cestom.

Izvanredna autobusna linija 297 KVATERNIKOV TRG – SREBRNJAK

Dana 1. studenoga 2019 . godine u vremenu od 08:00 do 21:00 sati će se uspostaviti izravna linija KVATERNIKOV TRG – SREBRNJAK.

Autobusi će se na liniji kretati sljedećom trasom:

 • Terminal Kvaternikov trg > Heinzelova ulica > Kvaternikov trg > Domjanićeva > Ulica Srebrnjak > Bijenička cesta (okretište autobusa), te istom trasom natrag
 • Autobusi će se usput zaustavljati samo na stajalištu Srebrnjak/Petrova ulica

Ulazak putnika u autobuse na Srebrnjaku obavljat će se u zoni raskrižja Bijeničke ceste s Ulicom Srebrnjak, na putničkom peronu autobusnog okretišta, a izlazak putnika obavljat će se na Bijeničkoj cesti, na istočnoj strani raskrižja iste s Ulicom Srebrnjak.

Promjene u organizaciji prijevoza na redovnim linijama uz izvanrednu organizaciju prijevoza za Mirogoj i Krematorij

 • linije 106 KAPTOL – MIROGOJ – KREMATORIJ i 201 KAPTOL – KVATERNIKOV TRG na dan 1. studenoga 2019., od 08.00 do cca. 21:00 sati zbog posebne regulacije prometa neće moći prometovati
 • linije 203 SVETICE – VINEC – KAPTOL i 226 KAPTOL – REMETE – SVETICE prometovati će skraćeno do KREMATORIJA, a u slučaju nemogućnosti iste bi prometovale na relaciji Svetice > Vinec > Remete (alternativno Svetice > Vinec) i Svetice > Remete (alternativno Svetice > Remete/Česmičkog)
 • linija 105 KAPTOL – BRITANSKI TRG na dan 1.11.2019., od 08:00 do 21:00 sati u smjeru Britanskog trga mijenja dio trase, te će prometovati kako slijedi: Kaptol > Zvonarička > Degenova > ulica Medveščak > Gupčeva zvijezda > Vrančićeva i dalje svojom redovnom trasom. U istom periodu uspostavit će se u smjeru Britanskog trga stajalište u Vrančićevoj ulice (u zoni raskrižja s Medvedgradskom ulicom). U smjeru terminala Kaptol autobusi će prometovati redovitom trasom

Autobusi Miroševec

Izvanredna autobusna linija 299 DUBRAVA – MIROŠEVEC

Ova linija će se uspostaviti 1. studenoga 2019. godine, od 08:00 do 20:00 sati, a prometovat će bez usputnog zaustavljanja sljedećom trasom: Avenija Gojka Šuška > R. Kolaka > Aleja Tišine > Rotor Miroševec > Mramorni Prilaz > Oporovečka > Aleja Tišine > R. Kolaka > Avenija Gojka Šuška > Terminal Dubrava > Avenija Gojka Šuška.

Promjene u organizaciji prijevoza na redovnim linijama uz izvanrednu organizaciju prijevoza za Miroševec

Linije 206 DUBRAVA – MIROŠEVEC i 210 DUBRAVA – STUDENTSKI GRAD – KLIN na dan 1. studenoga 2019. godine od 08.00 do 20.00 sati, zbog posebne regulacije prometa neće prometovati.

Autobusi Markovo polje

Izvanredna autobusna linija 298 DUBEC – MARKOVO POLJE

Ova linija će se uspostaviti 1. studenog 2019. godine od 08.00 do 20.00 sati sljedećom trasom: Terminal Dubec > Zagrebačka > Varaždinska > Vugrovečka > Aleja Mira do groblja Markovo polje (parkiralište za osobne automobile između Groblja i Aleje Mira), uz usputno zaustavljanje na stajalištu u Sesvetama (Zagrebačka – Bistrička) i Popovcu (Vugrovečka – Varaždinska).

Autobusna linija 267 DUBEC – MARKOVO POLJE u petak 1.11.2019. bit će ukinuta.

Od subote 26.10. do petka 3.11.2019.godine, autobusne linije:

 • 271 DUBEC – SESVETE – JESENOVEC – GLAVNICA DONJA pristajati će na privremenim autobusnim stajalištima u Glavnici donjoj u zoni kbr 5.
 • 272 DUBEC – SESVETE – MORAVČE pristajati će na privremenim autobusnim stajalištima u Moravču u zoni kbr.83.

 

Dodatno, provjerite raspored na mrežnim stranicama gradskagroblja.hr

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi