Kako odigrati loto online

Ako želite odigrati listić preko interneta i preskočiti stajanje u redovima na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije, pratite jednostavne korake u nastavku.

U prethodnom vodiču smo pokazali kako se uplaćuju sredstva na HL korisnički račun kako biste mogli odigrati listić, a sada ćemo pokazati kako se listić uplaćuje.

Idite na web stranicu Hrvatska Lutrija.

1. Prijava i odabir igre

Prijavite se sa svojim korisničkim računom i idite na tab LOTO IGRE. U padajućem izborniku će vam se pojaviti sve igre koje možete odigrati.

Mi smo izabrali Eurojackpot.

2. Odabir brojeva za igru

Ovisno koju igru ste odabrali, različito će vam biti prikazan listić, ali je princip igranja vrlo sličan.

Potrebno je odabrati brojeve i pritisnuti na IGRAJ.

Kod Eurojackpota nije potrebno unositi iznos uplate budući da je iznos po jednom listiću jednak 15 kn, međutim ako igrate primjerice Loto 7/39 ili 6/45 ručno ćete unositi željeni iznos uplate.

Stiže poruka s upitom jeste li sigurni da želite uplatiti listić, te ako jeste potvrđujete, ako niste odustajete.

Ako ste imali dovoljan iznos sredstava na korisničkom računu, listić se uspješno uplaćuje i dobivate poruku kao na slici dolje.

3. Provjera dobitka

Dobitak možete provjeriti na ovoj istoj web stranici na tabu Moj HL račun ili primjerice u aplikaciji Hrvatske Lutrije skeniranjem bar koda koji možete pronaći na ekranu kao na ovom dolje.

Sretno igranje!

Jedan komentar na članak 'Kako odigrati loto online'

Pratite komentare na članak 'Kako odigrati loto online' putem RSS feeda.

  1. […] sljedećem vodiču naučite kako odigrati listić Hrvatske […]

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.