Skoči na sadržaj

Tko vas je izbrisao s liste prijatelja na Facebooku?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

U ovom tutorijalu pokazati ćemo kako uključiti opciju koja će vam poslati email poruku svakog puta kada vas netko izbriše ili doda kao prijatelja na Facebooku.

Tko vas je izbrisao s liste prijatelja na Facebooku?
Photo credits: Unsplash

Mnogi od nas se ponose brojem prijatelja na Facebook profilu, ali kada se taj broj počne smanjivati bez ikakvog upozorenja onda se zapitamo tko nas je izbrisao kao prijatelja sa svog profila.

Who.deleted.me prati vaš popis prijatelja i šalje email notifikaciju svaki puta kada vam netko želi postati Facebook prijatelj ili ono suprotno – maknuti vas sa njegova popisa prijatelja.

Kako bi počeli koristiti ovaj servis kliknite OVDJE , nakon što se učita web stranica servisa odaberite “Login with Facebook”. (Internet adresa servisa je “http://who.deleted.me”).

Biti ćete pitani da li dajete dozvolu servisu da pristupa vašem Facebook profilu, odaberite “Allow and Use” kako bi dozvolili pristup.

Odsada ćete primati email svakog puta kada vam netko želi postati Facebook prijatelj ili vas izbriše kao prijatelja.
Osim notifkacije dodavanja i oduzimanja prijatelja, Who.deleted.me omogućava pregled statistike dodanih i oduzetih prijatelja.

Who.deleted.me je izvrstan servis s obzirom da većina nas želi znati tko nas je izbrisao kao prijatelja na svom Facebook profilu.

Nadam se da vam je ovaj tutorijal pomogao.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 9

Ostavite svoj komentar

 1. todorovic.bojana
  22.12.2013 u 14:50h

  zasto nemogu da uspostavim moj Profil Jutros bio i onda se izgubi…i sada traze neki KOD da upsem nemam pojma vise sta je to i sta da upisem-zasto NESTAO MOJ PROFIL-ukucam opet adresu isve podatke Paswort/lozinku a ono nista sve druge stvari osim Prave- ja sam PONISTILA STARI BROJ TELEFONA JER SAM GA IZGUBILA STAVIM TELEFONE KOJE IMAM TRI BROJA YALLO;SANRAJZ:I LAJKA NUMMERE AL BRATE NEVREDI SAMO KAZE -DU BIST NICH BOJANA amoj PROFIL je crveni auto sa Devojkom deca mi napravila kad bila ovde ja nerazumem ni E-Mail da Primam treba mi da se dopisujem sa RODJAKE koje sam imala i decu u AUSLAND pomozite mi (WEBSEITE-sta je to nemam pojma da upisem)

 2. Bubni
  15.04.2012 u 11:58h

  nije ovo baš sigurno

 3. ivan
  16.01.2012 u 08:22h

  NEMOGU NA SVOJ FEJS. DOBIVAM RAZNE UPUE : UPIŠITE BROJ TELEFONA,PROMJENITE LOZINKU, OD SVIH TIH POSTAVKA KOJE DOBIVAM NEMOGU UĆI NA FEJS. DALI SM BLOKIRAN–HAKIRAN,ILI JEDNOSTAVNO MI NE DOZVOLJAVAJU DA UĐEM NA SVOJ FEJS

 4. ivan
  16.01.2012 u 08:14h

  nemogu sa postojećom lozinkom na fejsbuk.Fejsbuk moj postoji i nikako da se logiram i da uđemna fejs.Imam emajl i lozinku ali neko mi ne dozvoljava da uđem.Svašta mi šalju.PROMJENITE LOZINKU, ZABORAVILI STE SVOJU LOZINKU,UPIŠITE BROJ TELEFONA, I NA KRAJU NIŠTA OD TOGA

 5. Lanchy
  22.11.2011 u 14:51h

  Lijepo,ali ne uspijeva mi nezz sto? :)

 6. Kristina
  08.11.2011 u 10:15h

  niti ovo mi ne uspjeva, ne pojavljuje mi se allow and use, nego me facebook upozorava na ovo: Stranica na koju želiš nije Facebook stranica. Ako si upisao svoj Facebook korisničko ime na prethodnoj stranici, morati ćeš resetirati svoju lozinku.

 7. martina
  03.08.2011 u 12:07h

  volim vassssssssssssssssss

 8. PREDRAG
  14.05.2011 u 19:38h

  ZAHVALAN!

 9. Robi
  08.05.2011 u 19:25h

  Je li sigurna ta aplikacija? Puno je bilo takvih aplikacija na Facebooku, pa su na kraju ljudima bili ukradeni profili, ili bi širili spam i na kraju bi ostali bez profila. Koliko su takve aplikacije sigurne?

Povezana tema

Facebook