Skoči na sadržaj

Kako upravljati obavijestima na Facebooku?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ako želite saznati kada Vas je netko bocnuo na Facebooku ili možda ne želite primati mail obavijesti svakog puta kad Vas netko tagira na fotki ili izvrši drugu radnju vezanu uz Vas svakako pogledajte ovaj tutorijal.

Kako upravljati obavijestima na Facebooku?
Photo credits: Unsplash

Facebook šalje obavijesti svaki put kada se dogodi neka akcija koja uključuje Vas. U nekoliko jednostavnih koraka saznajte kako promijeniti koje sve aplikacije i funkcije na Facebooku mogu slati obavijesti na Vaš email.

1. korak

Ulogirajte se na Vaš facebook korisnički račun. U desnom kutu kliknite na Account i zatim kliknite na Account Settings.

2. korak

Na sljedećoj stranici kliknite na gumb Notifications.

3. korak

Na ovoj stranici možete postaviti koje obavijesti želite primati na Vaš email i koje ne želite primati. Postavke su podijeljene u grupe kao što su Facebook, Photos, Events, itd. Za svaku grupu možete imati posebne postavke.

Kliknite na prvu grupu – Facebook (vidi sliku).

Otvorit će Vam se izbornik. Stavite kvačicu na obavijesti koje želite primati na Vaš email, ili maknite kvačicu sa obavijesti koje ne želite primati. Npr. ja sam stavio kvačicu na polje “Pokes you”. To znači da ću svaki put kada me netko “bocne” dobiti obavijest na moju email adresu.

Kada ste zadovoljni s postavkama kliknite na Save Changes kako bi pospremili postavke.

4. korak

Istu stvar možete raditi sa ostalim grupama. Ako npr. želite primati obavijesti kad netko komentira vašu fotografiju kliknite na grupu Photos – zatim stavite kvačicu na polje “Comments on your photos” i poslije toga klik na Save Changes. (vidi sliku)

Nadamo se da Vam je ovaj vodič pomogao.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 2

Ostavite svoj komentar

  1. Ivana
    03.07.2018 u 23:14h

    Kad otvorim svoj profil na faceu nigdje ni u lijevom ni desnom kutu nemam opciju accaunt,inace mi je sve na hrvatskom ali nikako ne mogu pronaci opciju kojom bih ukinula da mi komentari,o jave s facea dolaze na mail,koma,pa nemogu ocistiti mail nikako jer se stalno puni

  2. MILAN MIKI GRKOVIĆ
    04.10.2011 u 11:24h

    odlično neke odnosno većinu ovih postavki nisam znao svaka čast

Povezana tema

Facebook