Skoči na sadržaj

Brisanje kontakta iz Facebook Messengera

Saznajte na koji način izbrisati kontakte, odnosno poruke is svog Facebook Messengera.

Brisanje kontakta iz Facebook Messengera

Obzirom da je Facebook Messenger postao jedna od većih platformi za pričanje i kontaktiranje s ljudima, u nastavku naučite kako možete izbrisati nekoga iz svog Messengera.

Prva mogućnost

Ono što možete učiniti je jednostavno izbrisati razgovor s neželjenom osobom.

  • Klik na kotačić u razgovoru na računalu ili ako ste na mobitelu, pritisnite i držite dok vam se pojave opcije
  • Odaberite Archive (arhiviraj) u slučaju da ne želite gledati razgovor, ali da ga imate za kasnije
  • Ili odaberite Delete (izbriši) za trajno uklanjanje razgovora, te imajte na umu da taj razgovor i dalje postoji kod pošiljatelja

Druga mogućnost

Brisanje razgovora ne uklanja kontakt, već ga je potrebno blokirati.

To učinite u svega dva koraka:

  • Klik na kotačić u razgovoru na računalu ili ako ste na mobitelu, pritisnite i držite dok vam se pojave opcije
  • Odaberite Block Messages (blokiraj poruke)

Sada će sve buduće poruke odabranog kontakta biti blokirane, ali imajte na umu da vas ta osoba još uvijek može kontaktirati putem klasičnog Facebooka.

Dodatno

Postoje dvije vrsta poruka koje vam mogu stići od osoba koje ne poznajete.

Prve su klasični zahtjev s porukom, a to znači ako vam nečiji zajednički prijatelj pošalje poruku, tu poruku ćete vidjeti u svom Inboxu (sandučić).

Druga vrsta su filtrirane poruke, odnosno poruke od skroz nepoznatih osoba – s tim osobama čak nemate bilo kakve zajedničke prijatelje.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi

Povezana tema

Facebook