Skoči na sadržaj

Što je MyKi – pametni sat za djecu

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Danas je vrlo aktualna tema povećanje razine sigurnosti djece na internetu, edukacija o korištenju interneta te povećanje razine svijesti. MyKi sat je prvi u nizu uređaja koji omogućuje roditeljima komunikaciju i praćenje lokacije svog djeteta. Zašto je MyKi ovih dana vrlo aktualan gadget za djecu te što sve može, saznajte u nastavku.

Što je MyKi – pametni sat za djecu
Korak 1

Lokacija - s MyKi satom uvijek znate gdje vam je dijete

MyKijev GPS lokaciju bilježi svakih 5 sekundi pa putem MyKi aplikacije možete u svakom trenutku vidjeti gdje se vaše dijete točno nalazi.

Dodatna opcija vam omogućuje da djetetu unaprijed  postavite sigurne zone (npr. dvorište, vrtić, igraonica), a ukoliko dijete napusti to područje, odmah dobivate obavijest putem mobilne aplikacije.

Korak 2

Pozivi - sigurna komunikacija

S MyKi satom, koji je ujedno i mobitel, vaše je dijete zaštićeno od poziva s nepoznatih brojeva te ga stranac ne može kontaktirati. MyKi sat i mobitel može pozivati brojeve i primati pozive samo od brojeva koje su roditelji unaprijed autorizirali odnosno unijeli. Ima SIM karticu i spaja se na mobilnu mrežu pa možete nazvati svoje dijete i razgovarati s njim kad god želite. Vaše dijete također može nazvati vas ili nekog drugog s popisa sigurnih brojeva.

Korak 3

Senzor za dodir - uvijek na ruci

Zahvaljujući integriranom senzoru za dodir, uvijek znate ima li dijete sat na ruci. Ukoliko ga skine, aplikacija vam šalje obavijest.

Korak 4

SOS poziv

Kroz MyKi aplikaciju možete dodati 3 broja telefona koja su povezana sa SOS gumbom. Kad se gumb pritisne, MyKi sat automatski zove sva tri umemorirana broja, dok ne uspostavi vezu.

Aplikacija MyKi

Aplikaciju možete pronaći u Apple Storeu ili Google Playu upisom naziva u tražilicu i standardnim postupkom instalacije.

Povezivanje samog uređaja i aplikacije možete odraditi jednostavnim koracima, slijedeći upute aplikacije.

MyKi sat također broji korake i bilježi aktivnost vašeg djeteta tijekom cijelog dana. Pamti sve aktivnosti i u slučaju ako dođe do prekida veze s mobilnom mrežom. Kad se veza ponovno uspostavi, informacije se automatski šalju u MyKi aplikaciju.

MyKi sat ima integriranu bateriju koja se puni standardnim USB punjačem. Možete ga puniti preko utičnice, kao i USB punjačem preko računala.

Satovi dolaze u veselim bojama te imaju LCD zaslon zaštićen gumenim ukrasima u obliku osmijeha.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi