Skoči na sadržaj

Kako vidjeti je li danas gužva na granici

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Putujete za vikend i zanima vas stanje na cestama i graničnim prijelazima? Uvijek je dobro na vrijeme se pripremiti za potencijalne gužve pa ćemo vam u nastavku pokazati gdje možete pronaći live snimke s kamera kako biste vidjeli što se događa.

Kako vidjeti je li danas gužva na granici

Na stranicama HAK-a možete vidjeti kamere s autocesta, graničnih prijelaza, trajektnih pristaništa i slično te se tako sami uvjeriti u trenutno stanje na cestama i na vrijeme se pripremiti na eventualne zaobilazne pravce.

Kako vidjeti stanje na graničnim prijelazima

Idite na HAK-ove stranice i u izborniku na lijevoj strani ekrana odaberite Kamere.

Ako vas zanimaju granični prijelazi kliknite na njih, a ovdje možete još odabrati i autoceste, državne ceste, mostove, gužve na trajektnim pristaništima i sl. tako da poklikajte sve parametre koje želite vidjeti na karti.

Zatim  na karti odaberite kameru po kameru koju želite pregledavati i otvarat će vam se prozori sa snimkama. Također, bit će naveden podatak o nazivu GP-a, trajektnog pristaništa, ceste ili sl., podatak o datumu i vremenu zadnje snimke.

Na desnoj strani ekrana pak možete vidjeti obavijesti o tekućim radovima, trenutnim regulacijama prometa, MUP-ove obavijesti o čekanjima na graničnim prijelazima i sl.

Pripremite se na vrijeme i sretan vam put!

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi