Skoči na sadržaj

Kako kontaktirati Airbnb

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ako ste korisnik Airbnba, bilo kao gost ili domaćin, možda ćete se nekad naći u situaciji kad će vam trebati korisnička podrška. U ovom vodiču ćemo pokazati nekoliko jednostavnih načina kako zatražiti pomoć za situacije u kojima vam odgovori na FAQ ne pomažu.

Kako kontaktirati Airbnb

Iako ćete često pronaći odgovore na pitanja koja su manje-više špranca, nekad će vam trebati direktna pomoć samog Airbnb tima i mi ćemo vam pokazati gdje ju potražiti.

Korak 1

Airbnb Centar za pomoć

Otvorite internet preglednik i idite na Airbnb.

U gornjem desnom kutu ekrana odaberite Pomoć.

Otvorit će se brojne opcije najčešće pretraživanih upita, kao preporučene pomoći. Možete kroz tražilicu upisivati i pretraživati ključne pojmove vezane na vlastitu probematiku pa si možda možete pomoći na taj način.

Ako niste pronašli odgovor na pitanje, odaberite gumb Posjetite centar za pomoć.

Korak 2

Nazovite ih ili im pošaljite poruku

U Centru za pomoć možete pretraživati članke za pomoć korisnicima koji nude odgovore na najčešće postavljana pitanja.

Možete birati između pomoći s ugošćivanjem i pomoći s putovanjem, odnosno ukoliko ste domaćin ili gost.

Ukoliko vam niti jedna od ponuđenih opcija ne odgovara, skrolajte dolje dok ne nađete gumb Obratite nam se.

Kad ste odabrali Obratite nam se ponovno se nude različite opcije s već ponuđenim odgovorima poput problema s uplatama, rezervacijama, povratima i slično. Ako vam ništa od ovog ne pomaže, odaberite Nešto je drugo u pitanju.

U polju Obratite nam se možete birati između dvije vrste komunikacije s Airbnb timom, telefonskog poziva i poruke. Odaberite način koji vam najviše odgovara.

Za telefonski poziv izaberite Nazovite nas pa će se otvoriti ekran na kojem će biti naveden telefonski broj na koji možete nazvati Airbnb tim. Broj telefona koji je naveden je +38517776380.

Uzmite u obzir kako ovi telefonski pozivi često mogu biti skupi pa predlažemo da umjesto s fiksne linije ili s mobitela pozivate preko Skypea. Ako ne znate kako, ovdje možete pronaći sve o Skypeu, kako se registrirati i kako ga koristiti.

Ukoliko niste sigurni u teefonsku komunikaciju i radije biste pisanim putem postavili upit i zatražili pomoć, uvijek im možete poslati poruku pritiskom na Pošaljite nam poruku.

Nastojte biti što detaljniji i precizniji prilikom opisivanja problematike jer će korisničkoj podršci biti lakše razumjeti problem pa samim time i naći adekvatno rješenje.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 1

Ostavite svoj komentar

  1. anka bujenovic
    09.08.2019 u 15:22h

    postovani, kako vam mogu kontaktirati na whatsapp ili viber