Skoči na sadržaj

Runtastic Pedometer: aplikacija za trčanje i hodanje

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ovo je vodič za korištenje aplikacije Runtastic Run & Running App. Pratite vašu fizičku aktivnost, bilo to hodanje, trčanje ili jednostavna šetnja.

Runtastic Pedometer: aplikacija za trčanje i hodanje

Pedometer aplikacija prati broj koraka, vrijeme aktivnosti, brzinu i prijeđenu udaljenost. Postoji i premium (plaćena) verzija koja dodatno prati vaše osobne rekorde, pruža izradu planiranih ruta, ne prikazuje oglase i slično. U ovom ćemo vodiču govoriti samo o običnoj verziji, koja je besplatna. Krenimo laganim korakom u instalaciju.

Korak 1

Preuzimanje aplikacije

Pronađite u svom App Storeu aplikaciju Runtastic i započnite s instalacijom.

Korak 2

Pokretanje i postavljanje

Pokrenite instaliranu aplikaciju, te odaberite vrstu izrade korisničkog računa. Mi ćemo odabrati “SIGN UP” (prijavite se) za izradu korisničkog računa putem emaila.

Korak 3

Uvjeti i korištenje

Prihvatit ćemo uvjete korištenja odabirom “ACCEPT” (prihvaćam), ali dozvolu za slanjem raznih obavijesti i newslettera odabrat ćemo “Do Not Accept” (ne prihvaćam).

Korak 4

Unos podataka

Mogućnost unosa visine i težine za bolje izračune i praćenja kroz aplikaciju. Odaberite “CONTINUE” (nastavak) za nastavak.

Korak 5

Razne dozvole

U ovom koraku možete odabrati budete li pružili mogućnost Runtasticu da vas prati putem GPSa, senzora kretanja i da vam pruža razne obavijesti tijekom treninga. Odaberite “CONTINUE” (nastavak) za nastavak.

Korak 6

Dodatna dozvola

Aplikacija vas pita jeste li sigurni da ne želite praćenje vaših aktivnosti putem GPSa i slično. Mi ćemo odabrati “Continue Anyways” (svejedno nastavi).

Korak 7

Povezivanje sa satom

U slučaju da posjedujete i želite povezati aplikaciju sa svojim pametnim satom, to možete učiniti u ovom koraku. Odaberite “READY TO GO” (spreman za krenuti).

Korak 8

Preskočite reklamu

Pažljivo nađite znak X za zatvaranje prikaza reklame.

Korak 9

Uspješni završetak

Uspjeli smo! Krenite u nove fizičke izazove sa svojom Runtastic aplikacijom.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 1

Ostavite svoj komentar

  1. Anka
    20.02.2018 u 10:24h

    Jednostavno i korisno vođenje kroz aplikaciju. Izvrsno!