Skoči na sadržaj

Kako se prijaviti u Microsoft Teams s više učenika (djece)?

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Ukoliko ste roditelj, ovih dana ste se sigurno susreli s uputstvima za prijavu u Microsoft Teams koje ste primili od učitelja/učiteljice razredne nastave. Upute su jasne i funkcioniraju, međutim roditelji s više djece sigurno će doći do problema kada će pokušati prijaviti svako drugo ili sljedeće dijete.

Kako se prijaviti u Microsoft Teams s više učenika (djece)?

Microsoft Teamsi koristit će se za slanje zadataka i materijala te provjeru znanja. Ovo će posebno doći do izražaja ukoliko pojedinačni razred završi u samoizolaciji. U Microsoft Teamse prijavljujete se s istim podacima kao u e-Dnevnik.

Problem kod prijave više učenika na istom uređaju

Trenutno, u Microsoft Teamsima postoji problem jer će prijava prvog učenika ostati aktivna te će blokirati prijavu drugog učenika.

Opcije koje zapravo imate na raspolaganju su:

  • Različiti uređaji – primjerice jedno dijete može koristiti mobitel majke, drugo dijete laptop
  • Odjava s prvim i prijava s drugim djetetom svakog puta kada želite pristupiti Teamsima drugog učenika (ovo može biti naporno jer se svakog puta unosi korisničko ime, lozinka, verifikacijski kod iz SMS-a)

Vjerujemo da će se ovaj problem s vremenom riješiti pa ćete istovremeno moći biti prijavljeni s više učenika na istom računalu i samo se prebacivati između korisnika.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi