Skoči na sadržaj

Driverpack Solution: program za upravljačke programe (drivers)

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

Koliko puta vam se dogodilo da vam nakon nove instalacije ili reinstalacije operativnog sustava Windows nedostaju upravljački programi (drivers) koji su potrebni za pokretanje i funkcionalnost hardvera?

Driverpack Solution: program za upravljačke programe (drivers)
Photo credits: Pixabay

U ovom vodiču pokazati ćemo vam kako instalirati i koristiti program Driverpack Solution koji će u svega nekoliko klikova instalirati sve potrebne drivere.

1. korak

Posjetite link http://drp.su/ i preuzmite program Driverpack Online.

Ucionica.net Driverpack Slika 1

2. korak

Pokrenite program koji ste upravo preuzeli, ako pokrenete Install drivers (instaliraj upravlječke programe) program će instalirati samo drivere koji vam nedostaju na računalu (npr. zvučna kartice, bluetooth, čitači kartica i sl.) u slučaju da želite instalirati i ažurirati sve upravljačke programe pritisnite na Install All (instaliraj sve).

Ucionica.net Driverpack Slika 2

3. korak

Ukoliko ćete ovaj program koristiti češće preuzmite punu verziju programa, veličina preuzimanja je oko 10 Gb i prebacite ga na USB memorijski stick ili prijenosni disk većeg kapaciteta.

Ucionica.net Driverpack Slika 3

Ovaj program je potpuno besplatan, provjeren od virusa, ne prikazuje dosadne reklame i možete ga koristiti neograničeno (za sada:).

 

 

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi