Skoči na sadržaj

Neostar aplikacija za rabljena vozila

Danas manje više sve moramo moći kupiti online pa tako Neostar aplikacija za kupnju i prodaju rabljenih vozila prati potrebe tržišta i omogućuje fizičkim i pravnim osobama besplatno oglašavanje i prodaju na svojoj digitalnoj platformi. U nastavku ćemo pokazati kako pretraživati vozila, kako se registrirati, kako zakazati probnu vožnju, rezervirati vozilo, platiti vozilo i sl.

Neostar aplikacija za rabljena vozila

Kupnja rabljenih vozila može biti izrazito stresna zbog očitih razloga i ponavljajućih tema – stanje stvarne kilometraže, je li auto sudjelovao u nesreći, je li zaista napravljen servis koji se tvrdi te s kojim dijelovima – originalnim, zamjenskim ili su dijelovi popravljani i sl.

Neostar u svojoj aplikaciji nudi pregled auta iz svih kuteva, zatim navode kako svako vozilo koje ćete naći u njihovoj ponudi prolazi temeljiti pregled pod 60 točaka provjere od strane inspekora te jamče garanciju određenog perioda trajanja.

Cjelokupni proces kupnje, uključujući i plaćanje, možete obaviti putem interneta. Vozilo naravno možete pregledati i uživo prije nego se finalno odlučite na kupnju. Svi podaci potrebni za pregled i kupnju auta se nalaze u aplikaciji.

Aplikacija Neostar

Aplikaciju možete preuzeti na Apple Storeu ili Google trgovini.

Možete pregledati sva vozila i gume u ponudi bez izrade korisničkog računa, ali ako želite stavljati besplatne oglase ili kupiti rabljeno vozilo, trebat ćete se registrirati.

U alatnoj traci na dnu ekrana imate gumb Profil koji odaberite za prijavu ili registraciju (kada kreirate korisnički račun).

Registracija Neostar

Za registraciju na Neostar rabljena vozila odaberite Profil te kliknite Registracija te odaberite jeste li privatni ili poslovni korisnik.

Upišite e-mail adresu (kojoj imate pristup), prihvatite Uvjete korištenja i Izjavu privatnosti te idite u mail i kliknite gumb Potvrdi za nastavak registracije.

Upišite sve tražene podatke za izradu korisničkog računa, poput imena i prezimena, adrese, OIB-a, broja telefona te imena tvrtke (opcionalno za poslovne korisnike) i sl. (ispod su navedeni razlozi zbog kojih se traže osobni podaci i u koju svrhu se obrađuju).

Pregled vozila, rezerviranje, termin za probnu vožnju, kupnja vozila

Navigiranje kroz aplikaciju je veoma jednostavno.

Na tabu Profil možete pronaći poruke koje su vam uputili ostali korisnici, termini vožnje i izvoda i sl., vozila koja prodajete ili kupujete, vozila koja ste si spremili i sl.

Na tabu Vozila možete pregledavati, kupiti, slati upite, ponuditi drukčiju cijenu, rezervirati testnu vožnju ponuđenih vozila ili predati vlastiti oglas.

Kad odaberete vozilo koje vam se sviđa, možete odmah rezervirati vozilo, zatražiti probnu vožnju ili ponuditi neku drugu cijenu te naravno, odmah kupiti.

Trebat ćete uplatiti polog koji se, u slučaju odustajanja, vraća.

Kasnije možete pregledavati sve komunikacije u tabu Profil pod porukama, terminima i sl.

Svi navedeni podaci o vozilima su zaista detaljni pa se tako možete informirati o baznim stvarima poput godišta vozila, vrste motora, broja prijeđenih kilometara i snage motora, zatim su zasebno navedeni podaci o svoj opremi koju vozilo ima, kao i podaci o svim učinjenim servisima te trajanju garancije koju Neostar za svako vozilo zasebno navodi.

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentirajte prvi