Skoči na sadržaj

Kako gledati RTL Play na mobitelu

Vodič je stariji od 2 godine i možda nije u potpunosti aktualan.

Prijavite grešku u vodiču

RTL Play televizijski sadržaj je besplatan i dostupan za gledanje na mobilnim uređajima, tabletima te računalima. Na ovoj platformi možete pregledavati razne zabavne serije, filmove te sportska događanja na zahtjev, a možete i live streamati RTL kanal.

Kako gledati RTL Play na mobitelu

U ovom vodiču ćemo pokazati kako se registrirati na RTL Play putem mobitela te kako gledati besplatni TV sadržaj.

Preuzimanje i izrada korisničkog računa

Idite u App Store ili Google Play te u tražilicu upišite RTL Play. Preuzmite aplikaciju, pričekajte instalaciju i potom ju otvorite. Za nastavak prihvatite uvjete korištenja i pravila privatnosti pritiskom na Prihvaćam.

Registrirati se možete putem Facebooka ili putem e-mail adrese. Mi smo odabrali e-mail adresu, budući da iziskuje svega par podataka pa unesite e-mail i lozinku te pritisnite Registracija.

 

Zatim unesite datum rođenja i spol te za nastavak kliknite Potvrdi.

U sljedećem koraku trebate odabrati 3 vrste sadržaja koji vam se sviđa pritiskom na sličice, kako bi RTL Play preciznije odabirao sadržaj vama za prijedlog.

Kad ste to izabrali, nastavljate do aplikacije pritiskom na gumb kao na prikazu pa odaberite početnu stranicu.

Pretraživanje i gledanje sadržaja

Sadržaj možete pretraživati pomicanjem alatne trake na kojoj ćete pronaći primjerice RTL Kockicu, Sport ili RTL2, a možete i direktno upisivati u tražilicu.

Odaberite sadržaj koji želite pritiskom na prikaz ili na Pogledaj, a za full screen mode pritisnite kvadratić kao na slici na prikazu.

Moj profil i postavke

Ako želite uređivati postavke profila, pritisnite ikonu smješka u gornjem lijevom kutu ekrana, zatim odaberite profil za uređivanje osobnih podataka, Uvjete korištenja ili Pravila o privatnosti za uređivanje kolačića.

Uživajte u besplatnom sadržaju RTL Play platforme!

Nadamo se da je ovaj vodič koristio. Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 2

Ostavite svoj komentar

  1. Daniel
    22.07.2020 u 21:10h

    Koliko MB prometa troši, čisto provizorno

  2. Doris
    26.04.2020 u 20:11h

    RTL Play sam skinula preko Huawei AppGallerya kako bi mogla gledati sadržaj na mobitelu i skratila si vrijeme sada kada moramo ostajati doma 😊 Aplikacija mi radi bez problema, registracija je brza i sadržaj mi učitava normalno.