Besplatni tečaj Excela u prostorima NetAkademije

Besplatni tečaj Excela u prostorima NetAkademije
Autor članka: Tino Šokić
Kategorije: Vijesti
Datum objave: 29.06.2012

S početkom 4. srpnja u prostorima NetAkademije na Vrbiku održavat će se besplatni tečaj osnova MS Excela.

Kroz dvije srijede u terminima od 9 do 15 sati polaznici će imati prilike upoznati se sa širokim mogućnostima i primjenama ovog programa za tablično računanje.

Kroz primjer vođenja kućnog budžeta zainteresirani će savladati oblikovanje tablica, upotrebu funkcija, grafičkog prikaza, organiziranje podataka i ispisa, a po završetku tečaja moći će i samostalno kreirati jednostavnije proračune.

Stečena znanja primjenjiva su i na drugim, profesionalnim, područjima, a poznavanje rada u Microsoft Office Excelu može biti prednost prilikom traženja zaposlenja ili kao dobar početak za polaganje ECDL ispita.

Visoka razina kvalitete edukacije, kroz koju se polaznici potiču na logičko razmišljanje, samostalno i timsko rješavanje problema te inovativnost osnova su uspješnosti NetAkademije, prepoznatljive je po educiranim instruktorima i suvremenoj informatičkoj opremi.

Zbog lakše organizacije, organizatori mole zainteresirane da prijave svoj dolazak ovdje.

Više informacija o samom tečaju: http://netakademija.tvz.hr/microsoft/excel/

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'Besplatni tečaj Excela u prostorima NetAkademije' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.