Besplatna predavanja o Google Engageu

Besplatna predavanja o Google Engageu
Autor članka: Tino Šokić
Kategorije: Vijesti
Datum objave: 11.07.2012

Počevši s 10. srpnjem NetAkademija organizira niz trosatnih predavanja o Google Engageu i internet oglašavanju. Cilj predavanja je upoznati zainteresirane s osnovnim pojmovima i alatima internet oglašavanja.

Uvod je to u nove radionice optimizacije za tražilice (SEO) koje počinju već 14. srpnja, a za koje će sudionici predavanja dobiti 50% popusta pri upisu.

Cilj predavanja je upoznati zainteresirane s osnovnim pojmovima i alatima internet oglašavanja, predstaviti im novu platformu za marketinške aktivnosti – Google Engage. Kroz praktičnu stranu predavnanje nudi i odgovore na pitanja: kako raditi Google Adwords kampanje koje postižu optimalne rezultate, kako “zaraditi” bon za oglašavanje u vrijednosti od 500 kn te kako “iščitavati” uspješnost marketinških kampanja.

Zbog visoke primjenjivosti stečenih znanja na poslovanje i poboljšanje prodaje, predavanje je idealno za male i srednje poduzetnike, obrtnike, studente i sve koji žele ući u svijet online oglašavanja i postati dio Google zajednice, ističe predavač Goran Kišan, s dugogodišnjim iskustvom na području izrade web stranica i internet marketinga na projektima Hrvatske, Francuske, Velike Britanije, SAD-a, Argentine i Čilea.

Aktualnost i inovativnost u kreiranju novih programa edukacije preduvjet su dugogodišnje tradicije NetAkademije i razlog vodećeg mjesta na području profesionalne i stručne IT edukacije. Samo tri tjedna nakon predstavljanja spomenute platforme za hrvatske korisnike u travnju, centar je krenuo s besplatnim predavanjima i radionicama na spomenutu temu. Zbog velikog interesa, u ovom ciklusu predviđeno je čak 8 besplatnih predavanja i dvije radionice iz područja optimizacije za internetske tražilice tzv. SEO tehnika.

Na besplatno predavanje može doći svatko zainteresiran, a zbog lakše organizacije organizatori mole da se prijavite jer će se prema broju prijavljenih otvarati novi termini.

Više informacija o radionici.

Više informacija o predavanju.

Komentirajte prvi!

Pratite komentare na članak 'Besplatna predavanja o Google Engageu' putem RSS feeda.

Ostavite komentar na ovaj članak

Uvredljivi i spam komentari biti će obrisani. Ukoliko se Vaš komentar ne pojavi odmah, pričekajte da ga odobrimo ;-). Odgovore na pitanje brže ćete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem forme pitajte učitelja.