Skoči na sadržaj

Kako odgovoriti na komentare na Instagramu

Komentiranje na Instagramu nije isto kao odgovaranje na komentar (Reply). Pokazat ćemo vam gdje odgovarate na komentar kako bi ga druga strana vidjela, odnosno u koje polje upisujete komentar i kako se to prikazuje drugoj strani.

Kako odgovoriti na komentare na Instagramu

Komentar na objavi odnosno postu i odgovor na komentar na postu su dvije različite stvari, a u nastavku saznajte što je što te budite sigurni kako je druga strana vidjela vaš odgovor.

Komentiranje i odgovor na komentar

Ako želite komentirati tuđe ili svoje Instagram postove, sve što trebate jest ispod posta u polju Add a comment (Komentiraj) ili na ikoni razgovora upisati tekst koji želite te pritisnuti Post za slanje.

Međutim, kad odgovarate na tuđi komentar ispod posta, pritisnite Reply (Odgovori), zatim u polje upišite tekst i pritisnite Post za slanje. U ovom slučaju Instagram automatski “tega” osobu oznakom te ona dobiva obavijest kako je zaprimila odgovor.

Važno je napomenuti kako obavijest o svim komentarima, lajkovima i lajkovima komentara zaprima vlasnik odnosno administrator profila, i to u obliku notifikacije na ikoni srca.

Ostali korisnici će, međutim, ukoliko su ostavljali komentar ispod vašeg posta, biti obaviješteni o odgovoru i mogu ga vidjeti isključivo kada ste išli na Reply (Odgovori). Ako pak pišete komentar ispod posta u polje Add a comment (Dodaj komentar), neće znati da ste komentirali nešto vezano na njihov komentar/odgovor.

Kako drugi vide moj komentar

Kao što smo već napomenuli, vlasnik profila će vidjeti sve što je pisano po njegovom profilu, međutim ostali će dobiti notifikaciju o odgovoru isključivo kad smo pisali na Reply, odnosno kad vidite oznaku @+naziv profila.

A kako to izgleda drugoj strani možete vidjeti na slikama u prikazu.

Ako imate pitanja, možete nam se obratiti putem formulara pitajte učitelja

Komentari 1

Ostavite svoj komentar

  1. Dragana
    09.03.2020 u 15:05h

    Zasto sam blokirana na instagramu u komentarima

Povezana tema

Instagram